Український Монреаль
-
І як це повернути ??
-
Щось може звʼязано з таксами що платимо у магазинах,чув щось якусь невеличку суму також можуть віддати назад
-
Така сама фігня я такси всі заплатив і тд а далі прийшло і не шарю )
-
Цікаво стало )) Дякую поцікавлюсь цим питанням
-
Там до 100$ звичайно Але так треба може реєструватися у кабінеті З цим не розбирався Нема часу
-
Ахах
-
Я вже якраз 19 місяць пішов ))
-
Після 18 місяців життя у Канаді ,люди в кого є час а може не у Квебеку-отримують різні камбеки))
-
Цікава тема ))
-
🚀 Meчтаетe o зaрaботкe от 800 дoллaров в нeдeлю? 🚀 У мeня ecть тo, что вам нужнo! ▪️ Я лично oбучy вaс вceмy c нуля на беcплaтнoм ускoреннoм курcе! 🎓 ▪️ Paбота вeдeтcя на надежныx и пpовеpeнныx платфоpмаx Вinаnce и Bybit. ✅ ▪️ Гибкий график пoзвoлит вaм yдeлять pаботe вceгo 1-2 часа в день. 🕐 ▪️ Этo пpедложениe для каждoго: дoмоxoзяйки, рабoчиe, cтуденты, бизнeсмeны - пpисoединяйтeсь! 👨👩👧👦 Хoтитe узнать пoдpобности? Пишите! 😉👉 @AlexSCEO
-
t.me/pixelversexyzbot?start=2046102064 Let's fight for rewards together! Take your welcome bonus: 💸 2,000 Coins + 2X multiplier for the first 24 hours 🔥 10,000 Coins + 3X multiplier if you have Telegram Premium
-
Друзі! CSAI шукає волонтера для проведення декількох уроків з йоги. Це чудова можливість внести свій вклад у спільноту, поділитися своєю майстерністю та допомогти тим, хто цього потребує. Ми надаємо комфортне, облаштоване приміщення та винагороджуємо вашу доброту подарунковими картами. Для участі не обов’язково володіти французькою чи англійською мовами. Ваша підтримка та бажання допомагати значно важливіші за мовні навички. Якщо ви або ваші знайомі готові приєднатися до нашої команди, ми з радістю надамо вам офіційний лист про волонтерство та рекомендацію. Напишіть мені на електронну адресу: [email protected] і станьте частиною нашої волонтерської родини. Дякуємо за вашу доброту та підтримку!
-
Резюме ) св) Індід, профіль в лінкедін. ) все залежить від її профілю і експіріансу
-
привіт дружина вирішила шукати роботу англ є, фр немає де взагалі дивитись? я сам хз ніколи не шукав тут