Український Монреаль
-
3 пари з перервою
-
Ми звернулися до лендлорда і до нас прийшов сертифікований винищувач тарганів. Два рази він проводив обробку і поки що вони зникли. Для нас це було безкоштовно.
-
Чи що взагалі?
-
Багато наших знайомих роблять виміри і окуляри в COSTCO. Можете в IRIS, LENS CRSAFTERS... це з великих компаній. Є ціла купа маленьких. Ціни різні. Зробіть опитування декількох по телефону і спитайте скільки коштує. Можете екзамен зробити окремо у одного, а окуляри купити у іншого. То називається Prescription.
-
А там типу пари?
-
Фултайм з 8:30 до 15:30 чи 16
-
а податки с них не платиш?
-
2 з профессором 1 з аніматором
-
Йдете в slsc ) там безкоштовно з вашої вакцинальноі карти впишуть в квебецьку.
-
зверніться до власника житла.. це треба проводити в усіх квартирах одразу..
-
На це можна забити Там формулювання анлес акторайзд. Як на мене наказ чи полісі міністерства це більш ніж достатьня авторизація
-
Напевне у всіх. В мене теж
-
Так, так само як вказано, що до такої то дати потрібно залишити Канаду ( між рядками треба читать, що анлес ви продовжите своє тут перебування )
-
Звертайтесь в особисті щоб потрапити у чат подій щоб бути першими в курсі всіх подій
-
Ні, бо по перше у мене всі вакцини була наліплена етикетка з вакцин прям в паспорт вакцинації всіх дітей. А ось у подружки було від руки - і вона сама переклала назви для медсестри. І та вписала в квебецьку )
-
1 WEEK FREE FOOD Hello everyone, I have a special offer for those of you who don't have much time to cook. Factor Meals is a company that delivers fresh prepared meals right to your door every week and you can get this at 50% off by contacting my telegram. No personal information required