Український Монреаль
-
Вам напишуть список що потрібно. Стаді пермі немає у моєї дитини. Їх дають старшим дітям (давали в 2022 принаймі) вчиться вже другий рік без нього нормально
-
В школу? На сайті комісіон сколер повинна бути всі інформація. Або в листі від них , коли ви записувались. 2 підтвердження адреси нашої я надавала. Копія мого документу і їх візітор рекордс.
-
Там організовують сплави по річці?
-
Підкажіть будь ласка може в когось дитина хлопчик займається акробатикою в районі розмонт, або поблизу
-
Всім привіт, чи хтось їде в Оттаву 19 липня зранку і може взяти одну людину (за оплату ). Дякую
-
Якщо курси до шести місяців, то ви можете вчитися за цим ворк пермітом. В іншому випадку потрібен стаді перміт. А ось по старому ворк перміту, якщо його отримано або заявку подано було до червня 2023р. ви можете вчитися, але тільки до закінчення терміну.
-
Доброго дня) шукаю кімнату бажано з меблями для себе буду рада за будь яку інформацію
-
хтось вже подавався по Permanent immigration pilot program for workers in the artificial intelligence, information technologies and visual effects sectors? бо там на 20+ сторінок форма на франсе, може хто має контакти консультанта з успішним кейсом подачі
-
Я подався
-
А нащо там консультант?
-
Пишіть але відповім пізніше
-
напишу в приватні, якщо ви не проти
-
🇺🇦🇺🇦🇺🇦🇺🇦 Добрий день, маю таке запитання: хтось подорожував вже з Монреалю в Торонто автобусом чи поїздом? Чи можна оплатити проїзд готівкою , чи тільки карткою? Можливо хтось знає, перевізників Монреаль-Торонто.?