Український Монреаль
-
як варіант прилетіти до друзів, і в цкей час шукати роботу за меами Квебеку. Щоб і Експрес ентрі працював і провінційні програми. Головне тут не обростати коріннями (робота, кредити, машини, домівки) Вивчати французьку - на фул таймі, можуть собі дозволити або люди в котрих є гроші на рік вперед (це приблизно під 3к в місяць на одного (36k$ на одного) чи люди, які можуть десь жити не оплачуючи нічого. (ті самі родичі/знайомі) Інших варіантів як вивчати на фултаймі, і в той же час підпадати під іміграційні вимоги я не бачу.
-
Та не здібності, а правильна школа, я вважаю. Бо є навчань школі, а є від сежепу. Це різні програми. У школі все вивчають довго і структуровано, а в коледжах все швидко і можливість вчитися тільки рік (тобто все швидко вчать і потрохи). А у школі вивчити мову на гарний рівень можна багатьом.
-
Батьки думали тим, щоб 2 роки тому в лютому вивезти свою дитину куди можна. Є друзі в Монреалі, туди і їдемо. І хто планував що велика війна буде більше 2х років ? Не я. Тому маємо що маємо - вчимо мову і адаптуємося.