Український Монреаль
-
Дуже вам дякую ☺️🫶🏻
-
Папір на роботу? Масажисти не мають права їх давати. Потрібен доктор. 👩⚕️
-
Добрий вечір, я перепрошую) в когось є перевірений рецепт овочевого салату з кускусом?😁 Знайшла в ресторанчику але вони не пояснили, що за заправка в ньому.🥴
-
Схоже, а докладніше, будь ласка 🙏
-
а в співвідношенні до оливи і лимони скільки узяти?
-
різати чи перебити все разом?
-
Щиро дякую, спробую.
-
Я, звичайно, вже не новенький, й розумію, що куківці роблять протести лише раз-два на рік й то лише з-під палки, бо це буде перебивати анонси про співи/танці-пляски й дні борщу, а то не комільфо..але в нас же тут є "головний адмін", + його свита й що, панове, ніхто за цілий день так й не помітив, як в анонсі, бажаючи хайпанути саме на трагедії в Охматдиті, написали (та ще перевели на англ й франце) маніпулятивні дані про кількість загиблих саме в Охматдиті? На щастя їх поки 2, а не 33 як маніпулятивно вказано в анонсі...добре хоч не накаркали й поки нових жертв не знайдено...бо 33 ,то насправді загальна кількість загиблих в Києві на той момент... й всім бачу глибоко насрати, що ось тактй "чудо-анлнс" пускають на загал в медіа, ще й рекламують серед канадців в фб, а потім через таких "діячів"зі старої діаспори, нашу країну також будуть звинувачувати в гіперболізації жертв, продукуванню недостовірних фактів й будуть прирівнювати до пропаганди з оркостану. Молодці, що сказати. головному адміну - привіт, браво, гарна робота, видно до закріплених постів ти й справді дуже "прискіпливо" відносишся 👏
-
Дякую, а ви знаєте може, що то за рис такий, що не розварюється?
-
Це позор😂
-
Всім привіт! Можливо комусь потрібна реклама в соціальних мережах чи в інтернеті, тоді запрошую до себе. Ми команда, яка надає послуги з інтернет маркетингу. В наші послуги входить: ✔️ SMM ✔️Реклама Fb&Ins ✔️Контекстна реклама ✔️ SEO ✔️Створення сайту ✔️Створення логотипу ✔️Просування вайбер та телеграм каналів ✔️Створення чат-ботів Напишіть мені, якщо потрібна реклама, клієнти або послуги, які ми надаємо.