Український Монреаль
-
В мене теж та сама думка виникла. Може вже щось змінилося ..
-
Ну взагалі якщо по правилам рамкю не є умовою прав. Як мінімум в вимогах до заміни нема вимоги мати рамкю
-
Тут є покроковість. І SIN та RAMQ це перші обовʼязкові кроки
-
Ну не настільки одразу. Є півроку коли можете їздити на українских. Спочатку краще рамкю зробити І питання а де просили номер рамкю?
-
Ну а якщо апелювати? Бо права можна мати і по тур візі на овер півроку. І рамкю там і не пахне.
-
Пс так вснаписали б що на сайті
-
А без неї пускає?
-
Це дивно бо в вимогах ні слова про маладі
-
Термін очікування різний. Чоловік потрапив за 2 тижні, я більше місяця чекала на те, щоб просто створити профіль, а потім ще чекати на дату здачі теорії
-
Я дзвонила безпосередньо в саак, де ви хочете здавати на права. Там є англо і франкомовні оператори. Записуєтеся так. І рамкю не вимагають
-
Або дзвонити їм або робити рамкю
-
В звʼязку з переїздом в інше місто , здається студія на Шербруці . Мебльована , мікрохвильова піч , посудомийна машина , холодильник . Пралка та сушарка - 2,50 за прання або сушку . Надається пластикова картка , поповнюєте рахунок (там є апарат ), та дбаєте про чистоту своїх речей . Ціна-950 доларів на місяць+ електрика 25 доларів на місяць . Контракт з власницею підписується на один рік , але якщо захочете змінити житло , шукаєте на ваше місце людину та переїжджаєте . Є гараж для авто , кому це потрібно -100 доларів на місяць . Гарний,спокійний район, біля будинку чудовий парк з білочками,тенісом,стадіон,дитячий парк розваг з дитячим басейном . Автобусні зупинки біля дому в дві сторони , маршрут 105
-
Вітаю. Лечу в Україну 11.07 якщо комусь потрібно, щось передати, пишіть в особисті. Гарного дня.
-
Я ніякої форми онлайн не заповнювала. Писала в гуглі SAAQ Longueuil, знайшла номер телефону і дзвонила. Оператор сам записував
-
5 тижнів чекали, грудень минулого року.