Український Монреаль
-
Та куди буде слот?😂
-
Дякую!
-
Ну в моєму випадку так краще працювало. О 8 ранку слоти відкриваються і можна ловити Або 811 дзвонити і куди вони дадуть
-
В мене є дрон але нема бімби
-
Якщо потрібно ксерити або друкувати - пишіть в Гугл xerox near me або print near me і Вам підкаже найближчі варіанти біля вашого місця знаходження. Це може бути що завгодно від магазину канцтоварів, фотоательє чи доставки до бібліотек, гаверментів, навчальних чи мультикультурних центрів, тощо.
-
Всім дякую, за поради. Буду знати де шукати тепер )
-
До відома новоприбулих бібліотеки в Канаді - це не просто місце де беруть книжки, це комʼюніті-центри і волонтерські осередки, допомога з вивченням мови, пошуком житла і роботи, воркшопи і лекції, з видачею дитячих подарунків, дитячі заходи, сервіс з інтернетом, друком, тощо. Обовʼязково відвідайте найближчу або найбільшу.
-
Ніколи не працював з маком, потрібний ноут на вінді
-
Ага на бенні фарм 2.5 км ще й з парковкою так собі😂
-
Я взагалі психонув і купив принтер😂 Задовбало по баксу за сторінку платити а бібліотека далеко. 😂
-
Доброго дня. Можливо комусь буде цікаво. Продаю MacBook pro 16 m3 max (14/30). Новий, упаковка запечатана, є чек. Пишіть в приват. 3800 C$
-
У мене ж там і сімейний в малого так що я періодично там буваю. Іноді норм а іноді кружляєш хвилин 15-20.
-
Вже немає можливості, куплений в травні