Український Монреаль
-
Я реально через день зараз там . Вʼїзд між бібліотекою і clsc. Може то у вас був ексклюзивний випадок, щось там неординарне коїлось і той день. Так , завжди там паркуюсь і коли треба в басейн навпроти)))
-
Бачили сенсацію на олімпіаду поїде онофрійчук поїде на олімпіаду замість онопрієнко
-
Підкажіть в ку ви ходите де такі чудові можливості?
-
Дякую
-
А ще там ательє для творчості ) з швейними машинками) 3д принтером) оверлоком ) печаттю на одязі ) і тд) фотоапаратами )
-
Кружок робототехніки і спікінг клаби теж були
-
Доброго вечора. Підкажіть будь ласка, кто знає таку інформацію що після проживання в Канаді 18 місяців з дитиною до 18 років можна отримати допомогу на дитину. Якщо є така допомога, то як подати заявку? Дякую.
-
Вітаю ☺️ На цих вихідних є вільні місця на Ніагару та Торонто ☺️ Кому цікаво пишіть в особисті ☺️
-
Пршукайте canada child benefit і family allowance quebec і буде вам щастя
-
В когось є може якісь виходи на сигарети з України чи Європи?я б купив трохи,так хочеться тих сигарет😫
-
Я теж. В мене потреба щось роздрукувать завжди більша, ніж можливість і бажання кудись іти і шукать місце щоб це зробить
-
У мене малому розмальовки ще😂
-
Вірогідніше ccb та family allowance
-
L’hirondelle - організація така
-
Будуть 2 виплати. Треба зареєструватися на сайті федералів-Cra,та куебеку- Retraite Quebec. Загрузити документи та чєкати кілька місяців. Але краще піти в центри допомоги та вони допоможуть(Casi,Cari,Alac,Csai..)