Український Монреаль
-
Привіт. Їду в Україну на днях. Можу передати документи чи щось невеличке за символічну оплату
-
Доброго дня!) Маю цікаву пропозицію для вас! Не потрібні особливі навички або велика витрата часу. Можливість стабільного заробітку, кожен день. Не потрібно жодних специфічних знань, потрібно лише кілька годин на день. Все онлайн, достатньо мати смартфон (не дзвінки) Зверніть увагу! Все законно, але тільки для повнолітніх + осіб. Пишіть мені в особисті повідомлення)
-
Добре а як і яку?)
-
Доброго ранку В кого було ? Пожежна сигналізація дає звук нібито сверчка раз на хвилину,короткий
-
В український освітній центр проводиться набір на онлайн вивчення французької мови з 0 до рівня С2
-
Така?
-
На Українську церкву в Монреалі стався напад. Розбили цеглою скло
-
2 роки тому в нас про цей дозвіл ніхто не питав. Він був батьком від руки написаний, не завірений. Але ніхто не питав
-
Дякую
-
Підкажіть будь ласка, чи дитячі шкільні автобуси з камерами та фіксують порушення? Проїхала під автобус зі знаком стоп, вину звісно визнаю. Але треба розуміти чи буде штраф, бо у кінці місяці їду додому на півтора місяці, як оплатити штраф, якщо прийде- не знаю, з квартири зїзжаю
-
Є клініка Артьома Лугового там на ресепшені україномовні та сам лікар також. Але рандеву ми чекали 2 місяці 514 376 77 02. Спробуйте спитати може зараз черга меньше.
-
Добрий день , хто може зробити рекламні наклейки