Український Монреаль
-
Мене минулого року Квебек так обскуб, і теж листа із виправданням написали. А цього року їм стало мене шкода і вони мені трошки більше назад відправили, бо я переплатила тих податків. Був у мого брата у дитинстві такий друг, що тягав у нього кишенькові гроші, а потім купував йому які-небудь дрібниці, бо почувався винним. Цирк на дроті, але що поробиш… 😅
-
а ціна де?
-
триста тисяч мільонів доларів помножених на фунти)
-
Цінність нашого життя в Канаді полягає іще і в тому, що якщо десь переплатив такси, чи з доходу, то в кінці року воно все вилазить. Тоді все збалансовується і справедливі відносини з державою врегульовуються. Але тут треба мати грамотного і сумлінного бухгалтера. А йому необхідно показати всі необхідні папери, котрі можуть мати вплив на суму розрахунку. Часто люди навіть не підозрюють, що якийсь чек, квитанція, чи навіть парірець можуть змінити цей баланс на вашу користь. Добрий бухгалтер знає такі тонкощі. Це вам з власного досвіду старого емігранта кажу.
-
Або варіант 2 заморочитись і зібрати / зробити самому. Йде багато часу на вичитування доків але що порахував те й отримав.
-
З нормальним софтом звісно і читаючі рекомендації з максимізації
-
Бізнес - 100% Корпи тільки аккаунтант Фіз особа - найманий працівник можна і самому.
-
Проведіть дослідження на наявність ціни на послугу/товар, більшість людей це дратує.
-
Так, можна і самому. Тут є така ось річ. У держави існують програми допомоги різним верствам населення, категоріям громадян, про які ми іноді і гадки не маємо. А там реальні суми можуть бути повернені. Таких випадків маса. Знову ж таки, це з власного досвіду. От коли людина на ВES (Bien être social) то там згоден, там все простіше нема куди. А коли є діти, робота, чорна готівка, хворі батьки, чи просто літні мешканці на ваших плечах, чи хтось іще, велике господарство, участь в якихось добровольчих заходах, міжнародні зв'язки по певних програмах розвитку за участі Канади та багато іншого, то тут ніяк без бухгалтера.
-
Всім доброго дня. Шукаю роботу фулл-тайм. Можу працювати на митті посуду, прибиранні, вантажником, на будові різноробочим чи на будь якій роботі де потрібні міцні чоловічі руки. Про себе: 35 років, в Канаду прибув недавно, тому досвіду канадського ще нема. Базово розумію і спілкуюся англійсткою мовою. Французька на 0 рівні. Пишіть в будь-який час, так як робота дуже потрібна. Дякую за увагу. Всім удачі!
-
Сертифікат і на констракшн,найлегший старт при ваших умовах як мені здається
-
А от це дурість
-
Багата людина 😎
-
Ой не скажи. Стереотип.