Український Монреаль
-
Або варіант 2 заморочитись і зібрати / зробити самому. Йде багато часу на вичитування доків але що порахував те й отримав.
-
З нормальним софтом звісно і читаючі рекомендації з максимізації
-
Бізнес - 100% Корпи тільки аккаунтант Фіз особа - найманий працівник можна і самому.
-
Проведіть дослідження на наявність ціни на послугу/товар, більшість людей це дратує.
-
Так, можна і самому. Тут є така ось річ. У держави існують програми допомоги різним верствам населення, категоріям громадян, про які ми іноді і гадки не маємо. А там реальні суми можуть бути повернені. Таких випадків маса. Знову ж таки, це з власного досвіду. От коли людина на ВES (Bien être social) то там згоден, там все простіше нема куди. А коли є діти, робота, чорна готівка, хворі батьки, чи просто літні мешканці на ваших плечах, чи хтось іще, велике господарство, участь в якихось добровольчих заходах, міжнародні зв'язки по певних програмах розвитку за участі Канади та багато іншого, то тут ніяк без бухгалтера.
-
Всім доброго дня. Шукаю роботу фулл-тайм. Можу працювати на митті посуду, прибиранні, вантажником, на будові різноробочим чи на будь якій роботі де потрібні міцні чоловічі руки. Про себе: 35 років, в Канаду прибув недавно, тому досвіду канадського ще нема. Базово розумію і спілкуюся англійсткою мовою. Французька на 0 рівні. Пишіть в будь-який час, так як робота дуже потрібна. Дякую за увагу. Всім удачі!
-
Сертифікат і на констракшн,найлегший старт при ваших умовах як мені здається
-
А от це дурість
-
Багата людина 😎
-
Ой не скажи. Стереотип.
-
Так
-
О, це вже треба шукати не Канаду, а якусь анархічну спільноту, або секту. Хоча навіть сектанти мушуть мати справу з державними установами. Там їм не так, тут їм не так. Такі тут не приживаються, вони хочуть тут жити, користуватись надбаннями цього суспільства, працювати на чорно, або надурити державу з податками, а потім їхати в Україну і там за третину ціни здобувати тамтешні блага. Я от тільки забув, як же ж це називається?
-
З ним легше і офіційно,без нього за кеш і висока ймовірність шо зарплату прийдеться випрошувати потім