Український Монреаль
-
Ти суддя?
-
Якщо дитина хвора - то людина могла б українською написати, заради дитини. Не думаю що в людини проблеми з щелепою чи клавіатурою
-
Є діло. Мій приклад. Тут вже 34 роки і я канадиєць українського походження. Саме так, як є і французького походження канадийці, італійського... Україна веде війну, яка стосується всіх, хто розуміє, що це війна зла з добром. Тому не байдуже нам. Спілкуюся зі старими нашими емігрантами віком навіть за 90 років, майже всі, хто іще при тямі, або ж донатить, або ж виходять на мітинги, або ж хоча б вболівають за долю нашого народу. Радіємо, що наш уряд прислухається до нас та підтримує Україну.
-
Яке обʼєднання коли одні хочуть іншим розказувати шо правильно і як жити,рахувати тих хто прийшов на мітинг ітд
-
Шукаю кімнату в Монреалі, для себе Чоловік 40 років,не палю не пʼю.Дякую за увагу
-
Вони йшли за всіх нас. Особливо ті, хто з першого дня і до цього не був в армії. Відразу на згадку приходять розстріляні з БТР хлопці з коктейлями Молотова, які загинули в сквері на виїзді з Херсону на Миколаїв на початку війни.
-
З себе починати треба, а не іншими прикриватись
-
А чому особисто ви поїхали, можна спитати?
-
Спробуйте, деякий час, не соромити нікого.🙄
-
Ваш аргумент, що ви виїхали і все. Мабуть, Україна для вас більше не існує. Може ви і донатите але мітінг або прохід це для того, щоб нагадати усім, що війна триває. Чому це вас ображає - питайте себе. Мені прикро, що було так мало людей. Усе.
-
t.me/hamstEr_kombat_bot/start?startapp=kentId6639752437 Jouez avec moi, devenez PDG d'un échange crypto et obtenez un airdrop de jetons! 💸 +2k pièces en cadeau de bienvenue 🔥 +25k pièces si vous avez Telegram Premium
-
Вітаю! Мене звати Дарʼя, мені 28 років. На курсах французької зараз канікули, тому я шукаю підробіток на цей час (до 21.08). За освітою я кухар, маю більше 5 років досвіду як майстер манікюру, маю PR, маю водійські посвідчення та власне авто, дуже люблю тварин, вмію прибирати. Живу в Lasalle. Англійська приблизно А2, французька теж А2. Якщо є якісь пропозиції чи поради з приводу роботи - пишіть будь ласка в приватні. Гарного дня!