Український Монреаль
-
t.me/hamstEr_kombat_bot/start?startapp=kentId6639752437 Jouez avec moi, devenez PDG d'un échange crypto et obtenez un airdrop de jetons! 💸 +2k pièces en cadeau de bienvenue 🔥 +25k pièces si vous avez Telegram Premium
-
Вітаю! Мене звати Дарʼя, мені 28 років. На курсах французької зараз канікули, тому я шукаю підробіток на цей час (до 21.08). За освітою я кухар, маю більше 5 років досвіду як майстер манікюру, маю PR, маю водійські посвідчення та власне авто, дуже люблю тварин, вмію прибирати. Живу в Lasalle. Англійська приблизно А2, французька теж А2. Якщо є якісь пропозиції чи поради з приводу роботи - пишіть будь ласка в приватні. Гарного дня!
-
Я проо те що користуватись це як аргументом пошеймити інший то дурість. Я десь казав щось немоважне? Але нащо приплітати військових до дискусії?
-
Якщо б українці так само згуртовано виходили на мітинги (які, до речі, вже не так часто проходять), як проводили дозвілля, то цієї дискусії взагалі б не було. Вчора біля мене стояло дві пари (квебекуа) похилого віку, які співали гімн України без запинки, і дивувались чому так мало українців.
-
Бо обидва мітинги як на мене невдалі по часу. 12 дня у будній взагалі треш бо прийти можуть ті хто в радіусі кілометра чи двох. Або ті хто не вчаться і не працюють. 6 вечора пʼятниця теж спірно. Не всі завершують роботу о 5 щоб мати запас на дорогу. Чого не можна було хочаб другий зробити на вихідних? Я майде впевнений що булоб одразу х1.5 учасників.
-
На мітингу? Так, я була.
-
Там було, так. І були закиди до адмінів спільноти - сорян банер був не наш.
-
На 12 дня я дійсно не ходжу.В цей час в мене закінчується робота і починається навчання, і живу я далеко від центру. тому ось тут час не підходить для мене. Але ввечері… На вихідних також спірне питання щодо вдалості, бо у багатьох знайдуться свої справи. Ніколи вдалого часу не буде. І це не тільки про мітинги.
-
Так а що я десь брешу?я звик казати те що думаю😂
-
Ну я о 12 не був бо мені годину в один бік. Мене на роботі посеред дня ніхто на 2 години+час самого мітингу не пустить. О пʼятницю в мене на 5 франсе(початок рівня так що пропуски неприпустимі взагалі). Була б субота або неділя - я би був. Але мене саме розсердив шеймінг стосовно відсутності людей. Бо 1) це маніпуляція і 2) на це є обʼєктивні причини
-
arrima.b2clogin.com/b86320dc-07de-44fa-890b-82809028b81d/B2C_1_AuthentificationInscription/api/CombinedSigninAndSignup/unified?local=signup&csrf_token=RTdHcWJkZFRYcDVzTDRza0xyL0g5YlhheFFnSlA5SWFodGRETHUza0JUcXhnM1hQVXg2M1ovMXRIdzgyT3ZtKzN2V2hkN1ZnMEJsSCtmcW55TklGWEE9PTsyMDI0LTA3LTEzVDE5OjMyOjQ1LjYzMDA4MjVaO2crZzc1V3BRWmJMQTRIRHUrd2dmTHc9PTt7Ik9yY2hlc3RyYXRpb25TdGVwIjoxfQ==&tx=StateProperties=eyJUSUQiOiJiNjMyZDU4Ni03ODlkLTRmMzQtOTRhZC05MWJiZDJkYTZiNzEifQ&p=B2C_1_AuthentificationInscription
-
www.gouv.qc.ca Тут реєструвався,але на парт тайм і без стипендії