Український Монреаль
-
Знайдіть цей товар на німецькому Амазоні, якщо є і купіть з доставкою по Німеччині.
-
Ну не перегинай. Як мінімум заповзька область: Запоріжжя, Мелітополь і Бердянск російська. Села - степова. Навіть на донеччині села суржикомовні багато були. Але тут треба знадати чому так сталось - переселення. В мене прабаьуся і прадідусь по батьковій лінії - переселені руцькі в запорізьку область. Але потім потроху і в суржик пішли, бо село суржикомовне. І такі кейси мають массовий характер
-
Ну хз серед моєго покоління я дуже мало знав тих у кого були негаразди з використанням українскої. Може коло спілкування чи хз. Ремарка - я народився вже в Незалежній. За совок не гарантую.
-
Люди різні.
-
Але, я так само робила з росіянами в Криму, казала, що я не розумію російську))
-
Так, мені сестра жалілась. Вона з Галичини, як поїдуть на Арабатку чи в Крим, то починається))
-
Я вчився в Євпаторії на бухгалтера, з 300 чоловік лише двоє говорили українською - я і чоловік з Франківська, всі інші рос. Та й то з франика намагався рос теж розмовляти, нащо я йому казав - ти що українську соромишся? - ну мені якось не зручно, коли всі навколо рос розмовляють.
-
Щось таке мається на увазі щось станеться з оселею або в,та не буде змінено,що буду у контракті.та в цей самий час чеки будуть в нього Але дякую
-
Ні, французькою. Але спробуйте зареєструвати канадську. Повинно пройти.