Український Монреаль
-
-
Вітаю. Хтось є з Києва? Терміново шукаю там зварювальника, тече стик труб в квартирі, аварійка перекрила подачу гарячої води на весь стояк, сусіди об'єдналися (нарешті!😂) в бажанні четвертувати та колесувати мене. Може хтось нещодавно робив ремонт та має контакт спеціаліста. Дякую!
-
Здається квартира 3 1/2 в районі Anjou. Бейсмент. Холодильник, плита, пральна та сушильна машина. Автобусна зупинка біля дому. До метро 10 хвилин автобусом. Metro, Uniprix, Dollarama, Jean-Coutu, пошта, Éconofitness 24/7, Costco, басейн, школи, дитячі садочки та парки в пішій доступності. 1300$. Вільна з 1 серпня.
-
Може когось цікавить квартира 4,5 за 1300? Третій поверх, газплита, район Кот-де-неж.
-
Привіт всім підкажіть будь ласка чи знаєте ви оптики де працюють зі страховками ? Хочу перевірити зір І це вже друга оптика де мені кажуть що я маю платити а потім чек подати у страховку. Чи це всюди така схема тут?
-
Доброго всім, шукаю житло ( студію, або 3 1/5) з вересня. Бажано недалеко від метро.
-
Доброго дня. В компанію з виробництва кухонь потрібен терміново працівник на кромкувальний станок, бажано досвід роботи на станку або хоча б досвід у виробництві меблів. Знання іноз. мов непотрібно. Оплата від досвіду. Знаходиться в Ласалі. Кому цікаво пишіть будь ласка в особисті.
-
Ось фото квартири 4 1/2 на Кот-де-неж, третій поверх, газплита, після ремонту, 1300 кадів, кому ще цікаво.
-
Всім дуже дякую)
-
Доброго дня! А підкажіть, будь ласка, таке. Є таблички з паркуванням по дням- типу з однієї сторони паркуватись можна з понеділка по середу, з іншої- з четверга по неділю. А коли переставляти машину- серед ночі? Бо я вже маю штраф. Вийшла перепаркуватись, а не встигла- вже маю "квиток"😥😊
-
Привет, Мне 26 лет, я из Украины, две недели назад переехала в Монреаль из Онтарио. Ищу любую работу. У меня есть навыки английского языка на начальном уровне и опыт работы в гипсокартоне, строительстве, работе на заводе, складировании и работе почтовым служащим. Быстро учусь и при необходимости могу предоставить резюме с подробной информацией. Буду очень рад рассмотреть любые варианты. Пожалуйста, пришлите мне личное сообщение. С наилучшими пожеланиями.