Український Монреаль
-
Ось фото квартири 4 1/2 на Кот-де-неж, третій поверх, газплита, після ремонту, 1300 кадів, кому ще цікаво.
-
Всім дуже дякую)
-
Доброго дня! А підкажіть, будь ласка, таке. Є таблички з паркуванням по дням- типу з однієї сторони паркуватись можна з понеділка по середу, з іншої- з четверга по неділю. А коли переставляти машину- серед ночі? Бо я вже маю штраф. Вийшла перепаркуватись, а не встигла- вже маю "квиток"😥😊
-
Привет, Мне 26 лет, я из Украины, две недели назад переехала в Монреаль из Онтарио. Ищу любую работу. У меня есть навыки английского языка на начальном уровне и опыт работы в гипсокартоне, строительстве, работе на заводе, складировании и работе почтовым служащим. Быстро учусь и при необходимости могу предоставить резюме с подробной информацией. Буду очень рад рассмотреть любые варианты. Пожалуйста, пришлите мне личное сообщение. С наилучшими пожеланиями.
-
Вітання, Мені 26 років, я з України, два тижні тому переїхав до Монреалю з Онтаріо. Шукаю будь-яку роботу. У мене є навички англійської мови на початковому рівні та досвід роботи в гіпсокартоні, будівництві, роботі на заводі, складуванні та роботі поштовим службовцям. Швидко навчаюсь і за необхідності можу надати резюме з детальною інформацією. Буду дуже радий розглянути будь-які варіанти. Будь ласка, надішліть мені особисте повідомлення. З найкращими побажаннями.
-
Дуже дуже дякую!
-
Ви на своїй машині?
-
Доброго дня терміново потрібен хороший кардіолог може хтось має якогось знайомого буду дуже вдячна
-
Добрий день!Дівчата підкажіть будь ласка,якщо я отримую соц.допомогу,але знайшла роботу на вихідні дні десь 10 годин в тиждень,що відбувається з соціалкою її анулюють повністю?Бо знайти роботу без мови дуже важко знайти,це перше що втрапилось мені за 4 місяці!Дякую!
-
Так. Там іще для певних осіб можливі виключення. Тому краще зв'язатися з агентом. Так точніше буде. А іще це треба зробити для того, щоб показати агентові вашу прозорість відносно знаходження іншого доходу. Бо як колись випливе, що мали якісь кошти "чорні", тобто "платня під столом", то можуть змусити повернути все, що нарахують за всі оці місяці і плюс пеня.