Український Монреаль
-
Доброго дня Підкажіть, може хто де брав в оренду щось аля-Керхеру для прибирання Цікавить пилосос для диванів та парогенератор для кухні ☺️
-
Доброго дня терміново потрібен хороший кардіолог може хтось має якогось знайомого буду дуже вдячна
-
Надайте будь ласка пару фото з цього місця. Зможу детально пояснити.
-
Institut de cardiologie de Montréal. Здається на бульварі Viau.
-
Дякую!
-
Зверніться до вашого агента, який вам нараховував соц. допомогу і скажіть йому суму підробітку. Він перерахує і скаже скільки з вас знімуть. Тут політика така: сума допомоги мінус сума підробітку.
-
Буду дуже вдячна за відповідь!)
-
Треба хоть з чогось почати,але на зарплату десь в 650 Доларів не витягну вдвох з дитиною!)тому і цікавлюсь може хтось знає!)
-
Добрий день!Дівчата підкажіть будь ласка,якщо я отримую соц.допомогу,але знайшла роботу на вихідні дні десь 10 годин в тиждень,що відбувається з соціалкою її анулюють повністю?Бо знайти роботу без мови дуже важко знайти,це перше що втрапилось мені за 4 місяці!Дякую!
-
Так, начебто якщо в загальному у вас з соцдопомогою і зп виходить більше 1400, надлишок треба повернути
-
Так. Там іще для певних осіб можливі виключення. Тому краще зв'язатися з агентом. Так точніше буде. А іще це треба зробити для того, щоб показати агентові вашу прозорість відносно знаходження іншого доходу. Бо як колись випливе, що мали якісь кошти "чорні", тобто "платня під столом", то можуть змусити повернути все, що нарахують за всі оці місяці і плюс пеня.
-
Дякую велике
-
🤣🤣🤣🤣🤣 я зрозуміла, коли і де?
-
А хто тут є Водолій 😁😁😁😁😁?
-
Ну я зараз моїй мамі і бабусі подаюся на перманентне резиденство по родичам (в мене перманентний не під Cuaet)
-
Бо вам загальну інфу дають
-
чи що?
-
Ви на яку програму на пр подаватися хочете? По родичам?
-
Або отримання бріджинг перміта
-
По яким програмам? Я оце не можу зрозуміти.. і там я бачу сплачувати 900 долларів треба
29 Jan 2023, 07:13
205926/240222
23 minutes ago