Український Монреаль
-
Скільки вже?
-
Тру,то треба тільки на собі пробувати
-
Я 4й,думав хоч шось з Канади матиму,але видимо шо ні🫤
-
Доброго всім вечора! Ми розпочали невеличкий збір На Ecoflow Delta Pro Коштии на Ecoflow Delta Pro для козаків із 112-ї бригади 12-го ОЗСП, що виконують завдання на Харківському напрямку. Загальна мета: 110 000 грн. Звіт на сторінці @alexa_ostapenko 🎯Ціль: 15 000.00 ₴ 🔗Посилання на збір send.monobank.ua/jar/3eStnMAhkW P.S.: Якщо вийде перевиконати банку було б супер! Всім дякую!
-
Привіт, друзі! Прекрасна, затишна 3,5-кімнатна квартира в районі Rosemont/Petit Patrie доступна для передачі в оренду з 1 серпня (або трохи раніше; можемо обговорити деталі). Вона знаходиться в 1 хвилині від вулиці Mason. Оригінальний договір оренди діє до лютого 2025 року з можливістю продовження. Квартира невелика, але ПОВНІСТЮ МЕБЛЬОВАНА та недавно відремонтована. Вартість складає $1450 (електроенергія та інтернет оплачуються окремо). Квартира знаходиться на другому поверсі триплексу. Мені вона дуже подобається, але я мушу її віддати, оскільки мій партнер підписав контракт на роботу в Оттаві, і ми повинні терміново переїхати. Будь ласка, напишіть мені для отримання додаткової інформації або щоб домовитись про огляд.
-
Доброго вечора Підкажіть, будь ласка, оформлюємо PR з мамою по воззʼєднанню родини. Зараз отримуємо грошову допомогу від провінції. До якого етапу її продовжують виплачувати після подання заявки на PR? Дякую за відповідь Усім гарного вечора🤗
-
Дуже дякую за відповідь 🙏
-
Послухав пару треків - щось не дуже, Емінем уже не той що був раніше. Це тобі не вино і не Девід Гетта - які з роками стають все краще і краще