Український Монреаль
-
Але в мене поки niveau 3 тільки почався
-
Ну у мене зовсім капають😂 81 чи 108 баксів на місяць. Ну хоч бензин на курси відбиває і те непогано😂
-
І це правильно, ще й грошики капають. Я вже рік чекаю на парт тайм, бо пройшла тільки половину курсів минулого року. Моя заявка якась проклята😂
-
Так що ходжу парт тайм потихеньку і вчу для себе і егрімента а не для екзамена
-
вітаю ! Можливо хтось летить в Україну найближчим часом? Потрібно дещо передати , зовсім маленьке )
-
Доброго дня, шукаю перукаря який робить мелірування. Пишіть в приватні, дякую
-
Можливо хтось іде в Україну і потрібні гривні дзвоніть +380991232760 або 4383996705
-
Вітаю, підкажіть будь ласка можливо хтось поновлював візу в паспорті і вже відправляв поштою паспорт на вклейку. Могли б ви поділитись будь ласка адресою для відправки паспорта і що вкладали окрім паспорта і копії листа в конверт?
-
Ще точно вкладали додатковий маленький конверт з оплаченою доставкою паспорта назад, і вже написаною адресою
-
Привіт, шукаю румейта (румейта теж норм🤣) щоб разом знімати 4 1/2. Може хтось із ваших знайомих шукає сусіда, пишіть сюди чи в приват
-
Доброго дня! Чи комусь вдавалося записатися в чергу в посольство в Отаві так як вони кажуть кожного вівторка о 18.00. Вже сил не має кожного вівторка гратися з авторизацією🤔
-
Доброго вечора, я записалася минулого тижня на виготовлення дитячого паспорту. Було 3 дні у слотах, не знаю правда яких точно. Тепер пробуйте ловити наступного вівторка, хоча я дивилася щодня, бувають хтось відмовляється і з'являються на сайті.
-
Я про таке зобовʼязання чую вперше
-
А хто сказав що якщо міняти провінцію то треба повертати?
-
Тільки подумала про це попитати, а Ви вже й відповіли... Хочу змінити провінцію та не знаю як це розрулити)) отримую провінційну допомогу, але повертати ж не хочеться, не для того у всьому собі відмовляла бо ще без роботи. В кого був досвід?
-
Може я з переляку щось не так зрозуміла. Ух, відпустило 😀
-
Повертати треба якщо ви її отримуватиме після переїзду
-
Так , вдалося
-
О, дякую за інформацію. Бо я минулого тижня цілу годину кожну секунду перевіряв і нічого. Сьогодні те саме… вже подумав, щось не те роблю 😄
-
Не сьогодні, це було 2 тижні тому
29 Jan 2023, 07:13
206132/240203
about an hour ago