Український Монреаль
-
Доброго дня!) Я маю чудову можливість для вас! Якщо хочете працювати онлайн, не потрібні складні навички або велика кількість часу. Гарантований стабільний дохід, кожен день. Не потрібно специфічних знань, лише кілька годин щодня. Все відбувається онлайн, потрібен лише смартфон. Вік потрібен від 18+. Пишіть мені особисто, якщо цікавить ця пропозиція.
-
Щиро дякую вам.
-
Як перевіряють? А ось так. 1)Ви їдете по дорозі і сталася якась пригода з вами і вашим автом. Приїде поліція і почне вимагати ваше посвідчення для рапорту. 2) Ви їдете і за вами випадково стала поліцейська машина, а у поліцейських спереду є камера, котра зчитує автоматично ваш номер і сама надає коротку інфу про розшук авта, про дійсність прав і які вони, про страховку на авто. А потім ви побачите в дзеркало синьо-білий маячок з вимогою зостановитися (якщо там щось не так). 3) Стоїть ваше авто на стоянці під магазином, по стоянці часами переїжджають поліціянти, за необхідністю вони можуть пробити небудь який номер і поцікавитися автом. Ви виходите з магазину, а тут вже на вас чекають цікаві очі поліціянта. 4) Ваше авто стоїть запарковане на вулиці, щось зацікавило переїжджаючого поліціянта і він починає читати ваш знак на авті. Все, він про вас все знає.
-
Ну це коли авто у власності і користувач. Є багато моментів. Якщо 2 водія Був період коли я був без прав(українскі вже все і чекав на сдачу) а жінка вже сдала при тому що авто на мене
-
Зрозумів. Це тобі, Михасю, просто повезло. Не завжди поліція перевіряє авто, яке чимось їм не цікаве. Але це справа випадковості. Можу назвати іще декілька випадків, коли ваше авто може бути перевірено поліціянтом. Довго писати. Повірте, що я знаю про що говорю. Досвід маю як патрульний від MTQ на швидкісних трасах Монреалю і його передмість.
-
Ну мене за майже півтора роки тут за кермом взагалі не стопали І жінку доречі теж Але краще без пра не їздити це точно З того шо чув від інструкторів можуть не довбати якщо здав теорію і маєш запис на практичний то чіпати не мають. Але це можливо чутки
-
Атакуйте сонце ? 🥴🤨
-
На чому не можна плавати?
-
Ага, на каяці треба мати жилет, спас подушку, насос та мотузку 16м Я все тягаю, теж читала що когось прийняли за це
-
Що цікаво це те що на прокатних човнах ніколи цього нема
-
Це вже цікавіше))