Український Монреаль
-
Бачите як місцеві - кудись їдуть, на гори лізуть, в парках ходять-бігають-бухають. Сидіти в монреальських квартирах дизайну 1970-х з сусідами з інших планет - дах може поїхати у кожного. 👽👽👽
-
-
Така сама проблема, я тут сама з 2ма дітьми, розумію що треба спілкуватись, але після роботи та на вихідних просто хочеться забитись у куточок і щоб ніхто мене не чіпав. Про свої психологічні проблеми навіть думати боюсь, бо навіть не знаю що зі мною буде якщо почну все те комусь розповідати
-
Прочитала вчора пост як жіночка в чаті поскаржилась що в неї ювілей 50 років, чоловік забув, гримнув на неї і пішов на роботу, дорослий син прислав смс і все. Інша жіночка сказала не переймайтесь, я зараз до Вас приїду, куплю піцу з таким сиром щоб багато і тягнувся, картопельки смаженої кавалками чи що Ви любите і щось шипучого і щоб вона вбралась поки що гарненько з макіяжем бо вони підуть потім в кіно… а якщо вона живе далеко або не хоче її візиту то щоби вона то все зробила сама. Перша спитала чи вона психолог, на що та відповіла що ні, просто медсестра з реанімації…