Український Монреаль
-
Головне що не казав який обʼєм має бути😂
-
Так це ж інтерн))). Безкоштовно
-
Не розводьте сирість в чаті, все залежить на 90% від нас самих, а тільки на 10 від людей та обставин. Колись мені трапилась одна книжка де головна героїня сказала приблизно наступне: коли всі довкола ниють що пролетів щє один рік в неї за відчуттями за цей рік по насиченості життя пройшло як сім! Я кожен вікенд стараюсь десь витягти сімʼю, яка не дуже хоче десь їхати. Знаходжу якісь безкоштовні заходи, запрошую сусідок, підписана на всі групи та канали, стараюсь ходити дивитись захід сонця, знайшла сусідів-відчайдухів які їдуть десь щось постійно гарне дивитись за половину вартості бензини, алкоголь не варіант взагалі, тільки зрідка. Кожен понеділок на курсах питають як пройшов вікенд і коли всі кажуть умовно прибирала дім то я була в двох-трьох локаціях, і це тільки за суботу, а це нові враження, нові фото, нові люди. Не маємо права марнувати безцінне життя, кожну мить
-
A Change of Pace Instead of sunshine, I see rain, I'm used to joy, now there's pain. What's wrong with this day so gray? I wish the clouds would go away. Instead of laughter, there's a sigh, I'm used to smiles, now I cry. What's wrong with this heavy heart? I need a fresh and hopeful start. Instead of warmth, a chilly breeze, I'm used to comfort, not unease. What's wrong with this turn of fate? I dream of days that feel so great. But seasons change, and so do we, I'm used to shifting, naturally. What's wrong today might soon be right, We'll find the sun after the night.
-
А як його звали?
-
Ви офігєнна, нема слів
-
Там, де є бажання, буде полум'я Там, де є полум'я, хтось обов'язково обпечеться Але те, що він обпечеться, не означає, що він помре Ти повинен встати і спробувати, спробувати, спробувати Треба встати і спробувати, спробувати, спробувати Треба встати і спробувати, спробувати, спробувати
-
Where there is desire, there is gonna be a flame Where there is a flame, someone's bound to get burned But just because it burns doesn't mean you're gonna die You've gotta get up and try, try, try Gotta get up and try, try, try Gotta get up and try, try, try
-
Я ні в якому разі не применшую вартість щирих розмов, лише написала що кожен сам коваль свого щастя і мені наразі вдається кувати своє таким чином. А взагалі кожен психолог розкаже що думка перетворюється в слово, слово в дію, дія в звичку, звичка в характер, характер в долю, так то працює, про що думаємо тим стаємо, все просто. Тільки ми відповідальні за нашу долю.