Український Монреаль
-
Я теж плакала колись лікарю місцевому, коли вона запитала "а чому у вас такий стрес?" І подивилась такими підтримуючими очима 🥹 Читала повідомлення, що хтось плакав так у банку та у дантиста.. обіймаю, знаю як це 🫂🫂🫂
-
Якщо говоримо про взаємопідтримку тут в чаті, чи не знаєте, чи є у Монреалі група підтримки для тих, чиї рідні у армії зараз? Це не найлегший досвід, я знаю, що в Україні є такі кола.. може хтось має контакти чи був зацікавлений
-
Привіт, хто хоче піти на найбільший фестиваль аніме у Монреалі 2-4 серпня? www.otakuthon.com/2024/accueil/
-
Супер, тоді напиши в особисті, якщо надумаєш
-
Доброго вечора Підкажіть як тут працює гідро Квебек. Чи правильно я зрозумів шо є варіант кожного місяця платить однакову суму . Яку запропонує сам сайт , спираючись на прошлий рік . Якщо вибрати цей варіант , чи перерахує система в кінці року чи ні ? Або плати по лічильникам ? Як вигідніше ?
-
Вигоди тут не буде ніякої. Можливість платити щомісяця однакову суму, то є зручність яка вам дозволяє планувати ваш сімейний бюджет. Дійсно, в кінці року вам дорахують по лічильнику і скажуть або доплатити, або (якщо вони вам будуть винні) запропонують врахувати оцю різницю на виплати на слідуючий рік. Ото так працює.
-
Треба цього всього хотіти, а коли я хочу до дому. До того життя, якого вже ніколи не буде, а на інше тобі накласти м'яко кажучи. Коли, навіть улюблена справа не дає ніякого задоволення. Навіть, музики не можу слухати. Просто, неприйняття.
-
Що нас не вбиває - те зміцнює. Дайте собі слово що це тимчасово, а поки що не маєте змарнувати здоровʼя, бо від нього багато залежить. Просто тимчасово щось вивчіть або освойте або поцікавтесь, поспілкуйтесь, заведіть нову звичку як то у мене дивитись захід сонця, раніше лягайте й раніше вставайте, щоб були в нормі гормони, робіть легеньку зарядку щоб була енергія, поділіться нею чи чимось з іншими, допоможіть може комусь, поволонтерте, це допоможе і час провести і про чуже горе послухати і з ПР допоможе. Ніхто не каже любити персик коли хочеться борщу, просто на все свій час, все буде добре.