Український Монреаль
-
Є доведенною теоремиою бо вона підкріплена фактами і свідченнями. Вашаж ні
-
Я не збиралась нічого доводити, особисто вам. Вірите у конспірологію і що, ви самий знаючий - бон кураж.
-
Так в конспірологію вірете ви і несете її з собою , не я. Я вірю виключно фактам. Документованним свідоцтвам і доказам.
-
Я вам сказала про істориків але ви мені продаєте свою "конспірологію". Штож.) Користуйтесь Google пошуком)
-
В тому то справа що скористався і побачив конспірологію в ваших словах
-
Та просто як на мене деякі нащі діячі на антиросійських настроях в суспільстві намагаються впарити свою конспірологію(яку потім ще смикає на цитати свиняча пропаганда і парить на захід в стилі дивіться, варвари)
-
Портнікова то і я багато років дивлюсь. Але щось його останні пару місяців заносити почало. Дивіться сьогоднішні шортси в ютубі. Ну і всеж : 1)він не історик 2) наскільки я памʼятаю в 1991 році він не жив в Москві
-
Все є в нього на канали.
-
Може це параноя конспірологічна.
-
Віталій Портніков розповідав, що саме тоді відбувалось. Він жив і працював у Росії. Шукайте в нього на каналі.
-
Я не бачу слова історик. Публіцист, дурналіст і письменник. І нема на вікі конкретний років проживання в Москві.
-
Я нічого вам невинна. Якщо щось не співпадає з вашию уявою це не до мене.
-
Якщо ви стверджуєте щось то маєте самі підтверджувати це фактами. Це правила здорової дискуссії.
-
Все є в інтернеті. Не лінуйтесь