Український Монреаль
-
Рекомендую) на одному з фото я👍
-
Доброго дня! Можете порекомендувати майстра? Цікавить світлий теплий блонд фарбування. Дякую!
-
Доброго дня! Дайте, будь-ласка😊
-
Так, звертаюся тільки до неї) Анастасія, майстер з Дніпра. Супер колорист) на одному з фото я👍
-
Добрий вечір. Є таке питання, не можу знайти інфу. Чи не буде проблем при оплаті в Європі з канадських карточок?(дебітових або кредитних). Кажуть що потрібно йти до банку та казати що буду їхати за кордон, але ходять чутки що всеодно блокують. Та в знайомого була така проблема що заблокували. Що робити, в може когось вже є досвід? Також питання про українські картки, десь чув що їх якось блокували при оплаті за кордоном, то це правда чи ні? Дякую
-
Я чула теж саме, але подзвонивши до банку мені сказали, що це не обовʼязкова процедура :) менеджер пояснив, головне у Європі саме вставляйте картку у термінал та набирайте пін кожного разу , тоді банк буде розуміти, що це ви😅 ніяких проблем не було з канадською карткою у Німеччині
-
🌊 Ловіть удачу з MOISHA Company! 🎣** 🐟 Вересень — ідеальний час для риболовлі на лосося! Приєднуйтесь до нас і насолоджуйтесь унікальною риболовлею в живописних водах. Ми пропонуємо: 🧭 - Досвідчені гіди та водії, які допоможуть вам знайти найкраще місце для ловлі. 🌄 - Незабутні краєвиди та можливість насолодитися красою природи. 🍣 - Свіжа червона ікра, яку ви зможете скуштувати на місці або забрати з собою стільки скільки зможете добути☝🏻😏 Ми забираємо вас з дому та привеземо додому з вашими трофеями. 🐋 Проведіть вересень у компанії однодумців 👥, насолоджуйтесь свіжим повітрям 🌬️ і чудовим уловом 🎯. Не проґавте шанс порадувати себе та близьких делікатесами з свіжого лосося та червоної ікри! 😋 📅 Записуйтеся зараз і відкрийте для себе справжні простори Канадської риболовлі!