Український Монреаль
-
підкажіть будь ласка, я чув, що у вихідні є можливість подивитися на фестиваль феєрверків. якщо хтось має інформацію, проінформує будь ласка
-
У четвер і неділю о 22.00
-
Початок о 22.00
-
У нас день тому вночі хтось намагався відкрити задні двері і зламав там свій ключ, бо залишилася невелика частина. Але далі ще цікавіше- наступної ночі видно цей самий ʼхтосьʼ вийняв ту частину ключа що залишилася і ще змазав ліквідом для того щоб легше було відкривати, бо темний ліквід було видно на моєму ключі. Тепер дуже незручно користуватись ключем бо він погано заходить і виходить. Розказала власнику, навіть не хоче змінити замок чи поставити додатковий- каже що не хоче робити ще одну дирку в дверях. Зовнішні двері і замок ніби для невеликого спокійного містечка чи села… Передні двері просіли з однієї сторони так що щоб закрить, треба іх припіднять, стають у пригоді вправи з гантелями:) Казала ще місяць тому, до цих пір не поремонтовані… Теж страшно лягать спать, треба хоч балончик який купить…
-
Тільки що був апдейт. Приходив помічник ллендлорда, поремонтував передні двері , перевірив замок в задніх і сказав що завтра прийде міняти замок.
-
Ну за битку тут і самому можна присісти потім
-
Я думаю, звичайну камеру з вай-фай встановимо, вони не такі дорогі, близько 50 дол. на амазоні можна знайти, мені так спокійніше буде. Хоч по телефона можна буде подивитися, що вдома відбувається. Якщо часов хтось вже користується і задоволений камерою, порадьте, будь ласка
-
Дякую, що поділилися. Я вчора ледве заснула
-
Залеже, ліміт на дорозі який? 70, 90, 100?
-
Підкажіть будь ласка що за район, бо я вже пішла за новим замком 😢
-
Яка траса?
-
1-2 тижні