Український Монреаль
-
На рішення офіцера не впливає, коли саме ти виїхав і заїхав. Може не впустити навіть якщо виїхав тиждень тому. Людина питає - чи будуть по закону проблему, якщо виїхати більше ніж на півроку? Ні, проблем не буде. Бо немає такої заборони. А ви розповідаєте про ситуацію в цілому. Зрозуміло, що не пустити можуть в незалежності від дати виїзду і все залежить від офіцера.
-
Добрий день. Таке питання, якщо на візу по куает був зроблен апрув, але не вклеїли в паспорт, чи можна ії ще вклеїти? Знаю що програма вже призупинена, але може хтось зтикався з таким питанням. Дякую.
-
Була в Україні 7 місяців, повернулася без проблем, спитали тільки ворк перміт. Що з страховкою - 🤷♂️ сподіваюсь все ок
-
Добрий день підскажіть будь ласка, теж виїхали з Канади в лютому. Були там вдвох з чоловіком зробили всі документи і страховку хотіли забрати дітей і повернутися але склалися так обставини що раніше ніж в наступному місяці не можемо поїхати. Питання чи страховки наші дійсні? І чи дадуть дітям страховку і можливість ходити в школу по нашим ворк перміт (візи вони мають)?
-
є така байка про дельфінів.. начебто вони штовхають людину, що опинилась в відкритому морі, в сторону берега.. а зворотня сторона в тому, що ті люди, кого дельфін штовхав у протилежному від берега напрямку, просто вже цього не зможе розказати..
-
Я так, але я не для себе дізнаюсь. Для людини в Європі
-
Привіт усім! Дипломований викладач французької(6 років).Пропоную навчити вас легко і без страху спілкуватися французькою. На уроці вивчаємо різні розмовні теми,основи фонетики,підтеми граматики і,звичайно закріплення попередньої теми.В будь-якому випадку буде більше переважати усне мовлення. Працюю з підручником Alter ego,різними аудіо матеріалами,даю на опрацювання велику кількість вправ для засвоєння граматики. Звертайтеся!
-
мало вхідних даних.. в першу чергу для нього зміниться мова спілкування на французьку.. думаю, набагато важливіше, що він може і готовий робити?
-
Можливість знайти роботу. Будь-яку. Потім продовжувати навчання. Всі намагання знайти щось в фастфуді, кафешках, варехаузах в Торонто поки що безрезультатні. По спробам - десь дві сотні відісланих резюме, та біля 80 приніс самостійно. Не кажу що багато прям, але хочу розуміти, чи має сенс довбати цю «торонтівську» скелю.
-
і так, перша робота буде survival, хоча, впевнений, що за тиждень можна отримати і більше однієї пропозиції.. звичайно, не адміністратора в Маріотт..
-
В1 я б підтягнув хоча б до В2.. в готелі у Монреалі роботу знайти можна.. дивно, що у Торонто не знаходить.. розсилати резюме не кращий спосіб... вводити в пошуку на гугл-мапах "hotels" і в першій половині дня обходити хоча б по 5 штук на день..
-
знов таки.. принести CV до Тім Хортон і тикнути його індусу на касі - це одне.. той, звичайно, викине його в сміття.. навіщо йому потенційний конкурент? поспілкуватись з власником чи ейчаром - трохи інше..