Український Монреаль
-
Привeт!👋 Mечтаeшь o нoвoм иcточникe дoхoда, нo нe знaeшь, с чегo начaть? 🤔 "АBSTRАCT project" помoжет! 🚀 С нaми ты oсвoишь пepспeктивную онлайн-профеccию и начнeшь зapабaтывать уже cегoдня! Что мы пpeдлaгаeм: ▪️ Беcплaтнoe oбучениe с нуля - всё пpocтo и понятно! ▪️ Ускoренный курс - пeрвый доход ужe в пеpвый дeнь! ▪️ Работу нa пpовеpeнныx плaтфopмах ✅ ▪️ Bысокий зapaбoтoк - oт 100$ в дeнь пpи сoблюдении вcех уcлoвий! ▪️ Cвобoдный гpaфик – рaбoтaй где yдобнo и вcегo пapy часoв в дeнь. Xочeшь узнaть бoльшe? Пиши "Xочу в кoманду"! 😉 Жду тyт 👉 @ABSTprjct
-
Дякую, а за страховку підскажите?
-
Добрий день! Таке питання, я приїжджав у Монреаль наприкінці червня, отримав ворк перміт, сін, пройшов медогляд, але не робив страховку, потім я виїхав з Канади, скажіть, я можу її зробити пізніше після приїзду чи онлайн і чи зможу я її оформити в іншій провінції ?? Дякую !
-
Оформити онлайн чи в іншій провінції - ні. Адреса має бути в Кєбєці. І там досить жорсикі правила - є великий шанс що її просто не дадуть
-
На ютубі "Англійська з Андрієм", чудово пояснює. Також Duolingo, та в бібліотеках є безкоштовні розмовні клуби.
-
Стипендія можна Навчатись на франсе можна