Український Монреаль
-
На ютубі "Англійська з Андрієм", чудово пояснює. Також Duolingo, та в бібліотеках є безкоштовні розмовні клуби.
-
Стипендія можна Навчатись на франсе можна
-
Всім привіт! Якщо отримав по CUAET 3000 допомоги в іншій провінції, то чи можна претендувати на безкоштовне навчання і стипендію за вивчення мови? 2. В опен ворк перміті стоїть заборона на навчання, що потрібно зробити щоб мати можливість навчатись на курсах французької мови? Підкажіть будь ласка
-
Дякую
-
Привіт усім! Маленьке оголошення для батьків.У нашій церкві Святого Духа(1795 Rue Grand Trunk, Montréal, QC H3K 1L9)проводять навчання катехизму для підготовки дітей до Першого Причастя,яке відбудеться у жовтні.Кому цікаво,приводьте своїх діток.
-
Не можу нічого сказати щодо резюме, бо не бачила його і не знаю на які роботи він еплаяв. З мого досвіду - більша частина заявок на Індид навіть не мають статус ʼviewed’, тобто їх навіть ніхто не дивився… Але якщо в Монреалі занести власноручно 70 резюме і при цьому говорити з менеджером( не просто десь залишивши резюме), щось вже можна було б знайти. Якщо в нього є досвід в готелі, але мови недостатньо для роботи на фронт деск, можна пробувати шукати в готелі на кухні або в хаускіпінг. Але основне тут: нехай добре подумає чи обовʼязково це має бути провінція Квебек, де до його в1 англійської, треба ще буде вчити французьку… А взагалі з приводу пошуку роботи літом у кафе наприклад- у студентів зараз канікули тому багато хто з них зараз працює. Тож з початком вересня напевне багато вакансій у кафе звільниться. І знову- нехай добре подумає чи треба йому Квебек, де крім французької є ще свої нюанси з приводу отримання постійного резиденства
-
Добрий день порекомендуйте будьласка служби доставки ,потрібно відправити документи в Україну
-
всім привіт, любі друзі, хочу здати свою квартирку на один місяць, з 31 липня по 1 серпня, неймовірно затишна та улюблена ,3 1/2 це бейсмент але тут завжди прохолодно тому в цю неймовірну спеку самий кайф, в вашому розпорядженні все що буде в квартирі плюс вініловий програвач з моєю колекцією платівок та синтезатор, пральня є в будинку, знаходиться в Лашині ціна 1000$, можна з домашніми улюбленцями, якщо цікаво пишіть мені домовимось про зустріч, дякую за увагу, чудового всім дня!
-
Молодому чоловіку в 21 рік треба ставити менше запитань і більше рухатись,стикатись з новим і пробувати себе