Український Монреаль
-
Я дуже чекала і сподівалась, що хтось хоча б згадає чи спитає, але на жаль В День пам‘яті жертв Голодомору організовується чергова п‘янка-гулянка. Невже вашої родини не торкнулась ця трагедія??? Ось вони, українці, ось вона, пам‘ять та національна свідомість Дуже соромно за організатора та учасників
-
Вже нікому не треба тестов та arrivecan. Офіційна сторінка: travel.gc.ca/travel-covid
-
Вітаю! 🙏Підскажіть, будь ласка, дітям 4 і 11 років треба робити тест на ковід за 72 години до вильоту?
-
Dawson college
-
Де є курси англійської мови ?
-
Можу написати вам в приват?
-
Для групи 40$ а якщо особисто мені пропонували якщо я не помиляюсь 120$ я дочекалась групи
-
У вас перекладач був для групи чи для вас особисто? Дякую за відповідь
-
Тобто, можливість здачі екзамену на зрозумілій мові лише у певних відділеннях saaq це не спецумова, ок.
-
Ви можете користуватись українським посвідченням перший час, але вартість страхування авто може вирости шалено(поправте, якщо помиляюсь)
-
Там нема умов для украінців
-
Тут нема жодних спецумов
-
То не в квебеку, то інша провінція. Якщо збираєтесь міняти провінцію, то права теж треба буде обмінювати за всіма правилами
-
Ви провінцію путаєте
-
Здавала з перекладачем
-
А які це спеціальні умови? Умови однакові для всіх, вони описані на офіційному сайті SAAQ 1) відкривайте файл (0$) 2) сдаєте теорію (12$) 3) сдаєте практику (30$) 4) отримуєте права (94,75$)
-
Для українців котрі мають дійсне Укр посвідчення водія.
-
Нема тут у квеьеці спец умов
-
Спеціальні умови це які?
-
Хто вже отримав водійське посвідчення за спеціальними умовами, поділіться будь ласка досвідом.
29 Jan 2023, 07:13
20707/236626
about an hour ago