Український Монреаль
-
Дуо лінгво перед сном не рекомендую, бо особисто мені важко зупинитись - це азартна гра. Хоча, якщо мова надто важка (китайська), то ті надскладні завдання можуть помогти заснути 😄 До речі Дуолінгво дуже скоро дало мені базовий словниковий запас з китайської. Перед сном, шоб заснути, включаю собі якесь балакання незрозумілою мовою, або аудіокнигу, якщо ви не всі слова розумієте - заснете скоро, і користь буде 😄
-
Бо поки ті курси почнуться я вже звідси поїду 😍
-
Колись жив в Швейцарії і шоб вивчити німецьку то вчив і весь час вставляв в англійську знайомі німецькі слова,виходив такий «дойгліш» і з часом німецькі слова повністю витіснили англійські а з часом і речення правильно будувалися,зараз те ж з французькою роблю
-
Так, я ходила на курси повний робочий день, хоча я там не дуже напружувалась, але те що всі навколо розмовляють французькою і від тебе вимагають - це пришвидшений метод, шоб почати думати нею. Коли є база, можна далі вдосконалюватись самостійно, йти працювати у франкомовне середовище, шоб постійно мусити думати французькою.
-
Мені найбільше подобається спостерігати як на різних мовах сам мозок думає по-різному
-
До початку курсів я ходила на 2 розмовні клуби. В мене була база А1, бекала-мекала, але намагалась говорити. Тут дуже класно підтримує саме суспільство, особливо якщо знаєте англійську, - помагають перекладати на ходу.
-
В багатьох бібліотеках є раз чи 2 на тиждень
-
Також в Монреалі? Якщо так або знаєте можливо просто якісь розмовні клуби для початківців, порадьте, будь ласка🙏🏻
-
Ніколи не користувалась, здається прийшов час🥲
-
Як мінімум точно знаю що бібліотека бенні фарм публікує
-
Дякую✨
-
Шукайте сайти ближчіх бібліотек. Там зазвичай є інфа