Український Монреаль
-
Скільки вам років?
-
Не вірю😂
-
🇧🇬 Болгарія 🇧🇬 ➡️ 🇨🇦 Канада 🇨🇦 Друзі, хтось відправляв посилку до Канади з Болгарії? Може, хто порекомендує якийсь варіант?
-
www.canada.ca/en/immigration-refugees-citizenship/services/immigrate-canada/express-entry/eligibility/find-national-occupation-code.html
-
Привіт! Здається кімната в районі NDG. Простора з ліжком та гардеробною кімнатою. Дуже близько до станції метро та автобусної зупинки. Вільна з 1 серпня. Ціна 675$ в місяць. Світло, інтернет, вода, опалення входять в ціну. За деталями пишіть в приват.
-
www.ukr.net/news/details/criminal/105772060.html
-
Ніяк не можу знайти тут слова «одразу»
-
Тут якраз саме не знаєш що чекати з приводу цього, бо емігранти з різних країн і різних культур, тож однозначно все не може буть. З мого досвіду, хто тут народився або живе довго, дуже обережні навіть з проявом емоцій на початку, якщо людина протилежної статі подобається. А щоб нападати… але ж різне може буть:) В загальному я розумію що це був жарт:)
-
Так все правда, в них питаєш чи все добре, завжди одна відповідь - так все гаразд. Хоча це взагалі протилежно. Це не українці, коли на вулиці зустрічаєш знайомого і запитуєш - ну що ти? І почалося - від сверблячки на дупі до того що Тамарка з Василем машину купила, а тобі ще 100 гривень три місяці не віддає.