Український Монреаль
-
Доброго вечора!Я шукаю роботу,таку як:догляд за дітьми/старшою людиною або прибирання на фулл тайм.Я відповідальна і буду відкрита для всіх пропозицій!
-
У мене немає. Просто цікаво :)
-
Та нема за що🖖
-
Ти це робиш через суд?
-
Я отримав. Але подав оскарження. Поки що нічого не чути.
-
Inst: ucrazystandup
-
Я десь читала що треьа викликать поліцейського на суд, і в більшості випадків вони не приходять то суд закривають.
-
Я на сайті вибрав, що не згоден з рішенням поліцейського. Тепер я чекаю, коли мене викличуть до суду.
-
Доброго вечора! Можливо хтось їде у Торонто 29.07 на автомобілі? Шукаю доїзд та можу заплатити :)
-
Мені так само говорили. Казали, що можуть запропонувати інший штраф. Але я просто чекаю вже кілька місяців. Можливо, ще не настав мій час. Але весь цей час я маю не зміну кількість поінтів.
-
Вчора повернув,дали штраф Нова табличка і поліцейський був на «фантомі» Згоден провина моя,не побачив нову табличку До прикладу штраф 100+76 та 20 то збори Неприємно Але й надалі буду обачніше водити ПС-поінти не зняв Порушення не зовсім грубе,навіть в Гугл Мапс ще так може вести,на картах не має таблички
-
Так, то бере час. До кількох місяців. Я мала цікавий досвід. 😊 Сторону поліції представляла оригінальна пані в мантії. То було, як в кіно. Вона дуже жестикулювала, ходила, театрально закидала голову, міняла інтонацію ... Ви маєте чітко викласти свою версію подій. І клянетеся, що кажете правду: на початку свідчення суддя просить це зробити. Будьте чемним і спокійним. Тоді (навіть якщо не виграєте) за хорошу поведінку трохи зменшать суму.
-
Якби в мене порушеня не стягувало поінти, а лише оплата. Я сплатив би. Тому й оспорюю.
-
Дякую за поради. Я думав що навпаки якщо я програю то + до штрафу мені доведеться платити додатково(за розгляд справи)
-
Розумію Просто свою пригоду розказав
-
prepmyfuture.com/en Найкращі для підготовки
-
Всім привіт. Можливо хтось шукає житло? Здаю простору квартиру 3 1/2. Поряд всі зручності. Здається з 1-го серпня 1300$.
-
скільки м2? Дякую
-
В договорі не вказано
-
Я)))
29 Jan 2023, 07:13
207259/240034
17 minutes ago