Український Монреаль
-
Добрий день,а можливо таке хто б взяв би собачку маленьку до себе на три дні,умови обсудим в лс
-
А можна сдавати теорію на українській?
-
Доброго дня. Може хтось знає чи потрібно робити ліцензію майстру з перманентного макіяжу?якщо так то де?дякую
-
Так, я особисто платила стільки
-
Це правда?
-
Теоретичний тест - 12$ Практичний тест - 30$ Плата за права 94,75$ (до наступного ДН)
-
Дякую)
-
Я з ним здавала мені він подобається усім рекомендую
-
Вітаю, я нещодавно тут питала за інструктора з водіння. Мені дали контакт, хочу порекомендувати його і іншим. Взяла пару уроків, аби ознайомитися з особливостями канадських доріг та правил на які екзаменатори звертають увагу. Дмітрій - інструктор дуже професійний, розповів всі нюанси, підготував, показав tricky places на екзаменаційних трасах. В мене був практичний екзамен з водіння 23.11, все пройшло успішно. Здача також на машині інструктора (можете і на своїй здавати, у мене просто не було своєї). Тому, якщо хтось буде шукати інструктора - рекомендасьойн. Дмітрій вихідець з Казахстану, розмовляє російскою, англійською або французькою. +1 (438) 345-1378
-
У мене 6 занять з інструктором + екзамен на машині інструктора+ перекладач всі чеки 700$ здала все с першого разу
-
Я не юрист, але думаю, що треба почитати ваш контракт. У мене здається стандартний контракт для Квебеку, ми повинні заплатити або, здається, за 3 місяці, або є там умови, щоб передати квартиру у аренду іншим людям.
-
Супер. Дякую
-
А зараз вже для всіх зробили однаково-не приймати
-
До того одні візові не приймали, інші-приймали
-
Це за 18 листопада інфа
-
Ось що пишуть на сайті
-
| vfsglobal - vfsglobal visa.vfsglobal.com/pol/en/can/news/Important-information-about-passport-submission?fbclid=IwAR2bQQ4_9Bc2RBdc5HeHjZ2lxCK2QZBRH10kRwdXUc2s4d0eS8NhQNMNbtc&mibextid=Zxz2cZ%23
-
та ми теж здивувалися, чекали - чекали, а запиту немає
-
Я сама тільки за те, щоб вздовж і впоперек дітей перевіряти, аби не вивезли когось незаконно
-
Дуже дивно,бо це не по правилах
29 Jan 2023, 07:13
20732/236379
9 minutes ago