Український Монреаль
-
туше😡
-
1) Срати дозволено під кутом 65 градусів вимір має зберігатися під час всього процесу (фото процесу власнику) 2)На ліжку бажано спати стоячи , відео вашого сну має бути скинуто власнику одразу як проснулись 3)Вхід та Вихід хату тільки через балкон, 10 метрів тросу і ви вдома 4)заборонено пукати без дозволу від Трюдо, всі бумаги мають бути підписані як мінімум 10 попередніми прем’єр міністрами 5) заборонено думати після 18:00 6) душ та інші процедури можна приймати в спеціальній звукоізолюючій пльонці, щоб не дай Бог сусіди почули 7)заборонено кліпати очима з інтервалом не більш як 7 секунд
-
Знаю, але ви майже гарантію якості вимагаєте своїм запитом "Мені потрібен МАЙСТЕР, це у приорітеті".
-
Вже є!!! І хто хоче нам допомогти, як волонтер- пишіть в ПП. Ми з донькою будемо робити перформанс, нас вже запросили.
-
Щось думки мої не в той бік потяглися ... Згадав як колишній дружині зробив пропозицію🤪 Поки вона була в ванній, позапалював свічки у формі бутончиків квітів і усипав пелюстками троянд від ванни до кімнати, все ліжко і кімната в пелюстках, два кіло суші на столі, пляшка білого Мікадо, в коробку з рафаелками запихнув коробочку з обручкою, по телеку включив Гаррі Поттера😂 Старість мабуть😵💫👨🦳
-
Дякую вам ще раз
-
Вже рік як