Український Монреаль
-
Всім привіт!З 1 вересня перездаємо свою квартиру 5 1/2 в шикарном районі,станція Villa Maria .Будинок новий ,рік як построєн.Перший поверх.Поряд все є:відкритий безкоштовний басейн,закритий басейн і спорт комплекс,дитячі майданчики,школа,парки,автобусні зупинки і різноманітні магазини.В квартирі два балкона,пралка,сушка для білизни,звичайно плита,витяжка,холодильник і мікрохвильова піч.Парко місце безкоштовно поряд з домом.Дуже тихі і доброзичливі сусіди.В вартість входить інтернет ,окремо платимо тільки за електрику .Можна з тваринами і без кредитної історії .Ціна 2300$.Зацікавлених прошу писати в особисті повідомлення.)
-
www.facebook.com/KryivkaMontreal?mibextid=ZbWKwL
-
А це - фб сторінки Комітету Допомоги Україні та Криївки
-
З'явилися деталі про 24.08. від Конгресу Українців Канади. www.facebook.com/share/nXhJUiLeSStEKrwE/?mibextid=oFDknk
-
Відповідальність за авто майстрів брати не буду. Вам там дали телефончик вище 😜
-
Вау. Дякую, я модна посилання? Чи офіційні назви
-
Привіт всім! Порадьте будь ласка маляра, треба покрасити стіни в дитячому садочку на південному березі
-
А вам це близько? Бо я знаю іншого, але він майже дорогою на Торонто (Valleyfield)
-
### Оголошення про здачу кімнати З початку вересня звільняється кімната в Longueuil (точна дата уточнюється). Сусід виїжджає, тому у вас є шанс переїхати в чудове місце! В будинку живуть два дружелюбних хлопця і шукають третього. Будинок знаходиться всього в 7 хвилинах від метро Longueuil і в 25 хвилинах від Berri-UQAM на громадському транспорті. Подробиці щодо ціни та адреси пишіть в особисті повідомлення.
-
Руслан [Мобільний] (438) 877-4636 Я колись була в нього. Потім знайомі казали, що ніби переїхав в інше місце (був в Mtl-Nord). Але задзвоніть йому про всяк випадок