Український Монреаль
-
Відповідальність за авто майстрів брати не буду. Вам там дали телефончик вище 😜
-
Вау. Дякую, я модна посилання? Чи офіційні назви
-
Привіт всім! Порадьте будь ласка маляра, треба покрасити стіни в дитячому садочку на південному березі
-
А вам це близько? Бо я знаю іншого, але він майже дорогою на Торонто (Valleyfield)
-
### Оголошення про здачу кімнати З початку вересня звільняється кімната в Longueuil (точна дата уточнюється). Сусід виїжджає, тому у вас є шанс переїхати в чудове місце! В будинку живуть два дружелюбних хлопця і шукають третього. Будинок знаходиться всього в 7 хвилинах від метро Longueuil і в 25 хвилинах від Berri-UQAM на громадському транспорті. Подробиці щодо ціни та адреси пишіть в особисті повідомлення.
-
Руслан [Мобільний] (438) 877-4636 Я колись була в нього. Потім знайомі казали, що ніби переїхав в інше місце (був в Mtl-Nord). Але задзвоніть йому про всяк випадок
-
Привіт. Я чула, що КУК робитиме маніфестацію / ходу. Але деталей ще нема, зарано. А потім, на вечір Комітет Допомоги Україні також проводитиме захід і матиме програму до Дня Незалежності в Криївці.
-
За ціну та умови все нормально. Чому лендлорд ставить такі умови - тому що багато буває ненадійних та неадекватних. Чому саме чоловіка - йому відомо, відкрито він би не сказав, але відсіював би. Як прийнято у Європі та Півн. Америці - просто відсіювати, нічого не говорячи. Тож навіщо мені приховувати таку вимогу, а людям час втрачати? Коли шукав хату в Онтаріо, безліч бачив оголошень "A female-only house", "A male-only house". Ніхто в суд не подає. Я перечитав аппендікс до контракту, бухати на хаті можна, кому актуально.