Український Монреаль
-
Щось дорого якось вам нарахували. В мене весь пакет на дежердені 160. Односторонка на 2 водіїв 90 з гаком була(через досвід жінки)
-
Хочеться лотереї - будь ласка. Але не треба радити іншим ризик. Бо я ж кажу - мені зручніше переплатити і не мати болю в дупі потім. Бо тут цей біль в дупі дуже дорогий враховуючі лебор прайс
-
Так ви берете фул прайс що тупо. Треба брати різницю між ван вей який по закону і ту вей.
-
За програмою DEP не вимагали еволюації. Вони зробили її самі, просили лише копії та переклади дипломів. Знайома навчається у седжепі за програмою DEC. Також еволюацію вона окремо не робила. Але скоріше потрібно дізнаватись у конкретному навчальному закладі.
-
Навіть якщо в кеш за 5 зробиш всеодно різниця овер дофіга років
-
А доречі так - в мене один не дуже досвідченний водій вписаний. 3 роки досвіду.
-
Так прайс різний. Як і в Україні. У мене по розрахункам різниця ніфіга не 1000 даларів на рік Даліарів 700-800 Заміна залнього скла 2к в моєму випадку(кеш ціна). Тобто 3 роки різниці між ван вей і ту вей. Іншурна заміна 3800 була
-
Доречі гілки падаючі тут дуже не нульова вірогідність отримати гілку під час обльодяніння
-
Ну у мене теж саме. Тільки на парковану на стріт парковці
-
Я б не сказав що там казочки. Мені ніколи потім бігати судитись якщо там не було іншури, тому це зручніше банально
-
Ви що не бачили як араби їздять? Там прлісі мають коштувати більше за машини тому вони просто катають без іншури