Український Монреаль
-
Так. Але там ще є моменти зі статусом. Якщо просто куает дадуть до лютого 2025 Якщо пр то ні
-
Дякую вам. Ще не перекладав, але як зрозумів що можна онлайн це зробити?
-
От мені цікаво, коли оплата за перший і останній місяць, то вони її потім повертають? Чи останній місяць не платиш? І як їм про це нагадати. Бо також платила за перший і останній, ніяких підтверджуючих доків немає (бо потім вже дізналася що це не дуже законно з боку орендодавця)
-
привіт хто на візу в США подавав? там на дружину окрему аплікейшн треба робити?
-
Доброго вечора. З 1-го вересня у звʼязку з переїздом перездаємо квартиру. 3 1/2. Район NDG, вулиця Somerled. В будинку багато сімей з України. Поряд з будинком, басейн, стадіон та дитячій майданчик. Транспортна розвʼязка добра. Ціна 1350$. Можна без кредитної історії, при заселенні плата за перший та останній місяць. Третій поверх. На кухні холодильник, витяжка, та електрична плита. Сама квартира пуста, але якщо треба то можемо подарувати свої меблі та посуд. Якщо зацікавить то звертайтесь.
-
Українскою
-
Так то людині що просила заміну мед карти)
-
Саме вони😂я ж не знаю скількии донці. Бо в мене перші вилізли в 16-17.
-
Є приватні але дорогуваті. З приводу заміни іншури www.ramq.gouv.qc.ca/en/citizens/health-insurance/register
-
Я лікуюсь в картʼє в даунтауні
-
Дивлячісь який зуб. Якщо вісдом то краще видалити раніше
-
Доброго дня. Як попасти до дерматолога? Може є приватні лікарі, щоб не чекати довго? Та ще питання, переїхали з Вінніпега, як змінити медичну карту на Квебек(де та як?) Заздалегідь дякую за корисну інформацію