Український Монреаль
-
Є приватні але дорогуваті. З приводу заміни іншури www.ramq.gouv.qc.ca/en/citizens/health-insurance/register
-
Я лікуюсь в картʼє в даунтауні
-
Дивлячісь який зуб. Якщо вісдом то краще видалити раніше
-
Доброго дня. Як попасти до дерматолога? Може є приватні лікарі, щоб не чекати довго? Та ще питання, переїхали з Вінніпега, як змінити медичну карту на Квебек(де та як?) Заздалегідь дякую за корисну інформацію
-
-
Може хтось їде у вівторок до Designer Outlet (Mirabel) і може взяти 2 людей (pайон Springfield). Не безкоштовно…
-
Оскільки я не спеціаліст в цьому питанні, точної відповіді звичайно дать не можу. Але якщо ви вже подавали документи на себе, подивіться в заявці яка інформація і документи потрібні. Якщо все що треба є, то чому не спробувати? В гіршому випадку вам просто повернуть пакет документів назад і ви від цього нічого не втратите.
-
Дякую гарно! Але ще питання: я в Квебеці, якщо мені вишлють завірені копії з України( не мої, за себе я вже подала) чи зможу я тут подати на євалюацію дипломів моєї доньки, без неї ?
-
Доброго вечора! Шукаю майстра проколоти вушка. Бажано Лонгей, Сен-Ламбер або Монреаль. Щиро дякую усім.
-
А на гвинтокрилі над містом з шампанським?))