Український Монреаль
-
Дякую гарно! Але ще питання: я в Квебеці, якщо мені вишлють завірені копії з України( не мої, за себе я вже подала) чи зможу я тут подати на євалюацію дипломів моєї доньки, без неї ?
-
Доброго вечора! Шукаю майстра проколоти вушка. Бажано Лонгей, Сен-Ламбер або Монреаль. Щиро дякую усім.
-
А на гвинтокрилі над містом з шампанським?))
-
Надсилати завірені копії і іх переклад треба поштою, не імейлом, оплату потрібно робити використовуючи кредитку ( напевне тільки канадську але стверджувать не буду) або вроді чеком. Це якщо ви маєте на увазі порівняльну характеристику дипломів саме для Квебек. Для інших провінцій це інша тема і інший алгоритм тож напевне для інших провінцій можна. Для провінції Квебек з України напевне ще ніхто не пробував робити,але все може бути
-
І картку в Канаду прислали ;)
-
ПроКредит Банк
-
Підкажіть будь-ласка ,чи можна пройти евалюацію дипломів в Канаді, якщо ти знаходишся в Україні.
-
Якщо в тарифі додані штати
-
Перездається квартира 3 1/2 в центрі міста біля метро Guy Concordia. Чиста та затишна квартира з великими вікнами на 2 поверсі чистого будинку з ліфтом. Дозволені тварини. Безкоштовний Wi-Fi. Без меблів, але є великий холодильник, посудомийна машина та електроплита з духовкою . Пральна та сушильна машина на поверсі. В будинку є спортзал, лаунж зона, конференц зал, зала для йоги та парковка. В пішій доступності: - метро, аптеки, кафе , магазини, супермаркети, пошта, університет MсGill та Concordia. Договір з 1 вересня 2024 до 1 липня 2025. Ціна 1635 в місяць.
-
Так цьому розводняку років зо 5. Але ботів все ще вистачає
-
І сюди вже антикварні шопи дібрались з ʼхорошою оплатоюʼ. Так багато брехні ці дні що вже тошнить… я не про групу а взагалі… Вроді все розумію, а коли побачу десь повідомлення типу цього- реально починає тошнить
-
Спам то