Український Монреаль
-
Ми теж проти цього,але багато українців замовляють українські ліки,як вище написали. Це дуже странно
-
Я не тільки не замовляю, а навпаки відправляю з Канади родичам ліки і вітаміни. Отруєння доньки було до відʼїзду. Мого брата лікували від раку навесні в Києві, лікування результатів не дало жодних, що хочеш те і думай, батьки твердять ліки підробні, стали замовляти з Німеччини.
-
Так наавіщо заказувати наші ліки?
-
Українські аптеки заповнені підробками, у моєї дитини була страшна алергічна висипка від однієї конкретної партії ібупрофену. Наша лікар була завідуючою дитячим центром, розказувала як щомісяця отримує перелік підробок. Я тоді здивувалась чому цей перелік не друкується в коридорі на видному місці? На що отримала відповідь: тому що 400 аркушів! 400 аркушів перелік підробних партій медикаментів щомісяця новий!
-
Чим відрізняється український ібупрофену від канадського,який всюди продається без рецепта?
-
А яка школа таке пропонує? В мене як раз все навпаки вийшло - подалася в березні на онлайн навчання, а прийшов лист про зарахування до школи на очне навчання…
-
Дякую✨
-
Привіт, підкажіть, вікенд проїзний працює в пʼятницю також? Чи лише субота - неділя?