Український Монреаль
-
навіть не наступний.. цей тиждень - завтра і субота.. 🤔
-
схоже, наступний тиждень останній, коли вони тут працюють..
-
Один з варіантів джоб оффер але це не все. Дивіться програми імміграції
-
Ось по цьому лінку ставати в чергу?
-
Доброго дня! Підкажіть, як стати в чергу до сімейногш лікаря? Це сайт ramq www4.prod.ramq.gouv.qc.ca/GRL/LM_GuichAccesMdFamCitoy/en Там де написано «вікно до сімейного лікаря»? Це вірно я зрозуміла, чи це просто запис на прийом? І якщо так: то треба кожного члена сім‘ї окремо реєструвати? Дякую!
-
Ходять..до мене Bell пару разів приходили...чи вигідно - не знаю, я Fizz не міняю
-
Новини від влади Канади якісь на нервову витривалість тих, хто сюди заїхав. Зробили зміни, але для людей, які знаходяться за межами Канади… Вдома війна, тут боротьба за право продовження перебування і можливість втриматись на ринку праці. Зробили зміни, але для тих, хто поза межами країни. Яка ціль? Покликати українців, які зараз в Європі? Читати це, перебуваючи в процесі пошуку роботи і інтервʼю, часом у кілька раундів, треба тримати дах, щоб не поїхав. Хто вже зі стабільною роботою яка підходить для пр напевне сприймається легше. Якщо декількома словами- на початку- Велкам, а потім якщо тобі вдасться конкурувати з місцевими з канадською освітою і досвідом, то тобі пощастило, якщо ні- то підіжми хвоста і трусися, щоб не довелося казать допобачення життю, яке вже побудував тут і знову їхать в невідомість…
-
Доброго вечора . Хто буде їхати з України до Монреаля , напишіть будь ласка 🙏 потрібно ліки для мами передати . Буду дуже вдячна .