Український Монреаль
-
Подовження без запису
-
Так а коли їхати до терміну закінчення або зараз!; і в загалі потрібно до них зараз записуватися або ні
-
Якщо зняті і не в звʼязку з виїздом то мають надавати
-
Не оновлював але всі документи на руках офіційно комісован зняти з обліку
-
Ну логічно що канада не продовжила поки паспорт не продовжений. Якщо оновлені данні консульскі послуги надають без проблем
-
Можна було б як варіант поїхати до Польщі, або Німеччини бо там є ДП документ, але і він щось мав проблеми з видачою паспортів чоловікам. Насамперед вам необхідно зараз зробити закордонний паспорт, бо без нього Канада не в стані надати перміт (на скільки мені відомо)
-
Дякую
-
А як ви думаєте можливо написати щє листа в еміграції ну службу і щє раз подати запит
-
Я думаю у цьому нема не яконо сенсу, від нас вже давно відмовились
-
Тут правова колізія виходить консульство ветує всі дії а Канада не подовжує перміт і що тепер мені робити якщо консульство не буде приймати і далі?!
-
Ясно але мені його не подовжили це ясно я і подав його для подовження пояснив ситуацію але
-
Не хочу залишитися в нестатусу, тим паче скоріш за все консульство не буде обслуговувати нас надалі
-
Доброго дня громада , є питання . В листопаді добігає кінця термін дії закордонного паспорта. Був у консульстві подав заявку на видачу нового бланку чекав 6 місяців потім нашє консульство припинило обслуговувати громадян нашої прекрасної рідної Країни ну і бог з ними вони мені сказали приїхати за два місяці до закінчення терміну паспорта щоб поставити печатку на продовження. Цех термін спливаї в вересні. Коли я заїхав мені іміграціїїниї офіцер сказав що видає Work permit строком 11 місяців до дати спливу закордонного паспорту що потім я змогу його щє подовжити коли отримаю нових бланк але ви знаєте що у нашого консула хнщі плани на то. Я не став чекати на продовження і у березні подав на нових перміт.Сьогодні він прийшов і там як ви думаєте що?! Він нових але дата закінчення стоїть така сама як і у паспорті, і в кабінеті наеисанно вам схвалено. Я вот не розумію чі я таких тупих що пояснив ситуацію чи в консульстві не розуміють трагізм данної ситуацій що в загалі тепер робити!? Дякую
-
Підідьте може до них
-
Думаю що можна вирішити