Український Монреаль
-
А як у всіх
-
Подався 3.07, сьогодні отримав картку
-
робив у волонтерів в парку біля мене.. Кот де Неж.. якщо потрібно, завтра сфоткаю розклад на серпень.. беруть лише за деталі.. я міняв гуму, ручки на рулі, підтягував гальма з заміною стертих прокладок - 20$
-
ukefestmontreal.org/en/home/
-
Всіх вітаю! А напишіть, хто буде на концерті?) Я піарниця гурту. Плануємо зустріч перед концертом з артистами.
-
Дівчата, привіт! Хто приймає участь в Українській виставці- продажу 6,7 та 8 вересня? І вже зареєструвався. В мене хенд- мейд жіночі прикраси та аксесуари.Будь ласка, напишіть в Приватні. Дякую
-
Стаж врдіння вже дивились?
-
Ви через форму подавались на розпізняання стажу?
-
Ой канадських* 😅
-
Може всеж отримання канадійських прав?
-
Доброго дня) як зареєструватися на екзамен по отриманню українських прав українською мовою , може хтось може допомогти?
-
📣Ви хотіли б покращити своє резюме, щоб знайти відповідну роботу в провінції Квебек? 📣 👉Запрошуємо вас на вебінар «СЕКРЕТИ УСПІШНОГО РЕЗЮМЕ (CV)» 👩💻Наша доповідачка – Олена Мачтакова, CRHA, MBA, сертифікована HR спеціалістка (провінція Квебек) з великим досвідом у рекрутингу в Канаді ⚡Під час вебінару разом з нашею гостею ми: - розкриємо секрети складання резюме; - обговоримо основні часті помилки, яких потрібно уникати; - розберемо додаткові документи, які подаються з резюме; - а також дізнаємося, на що звертають увагу рекрутери та наймаючі менеджери при вивченні резюме кандидатів. 🙌 Бонус: 3 щасливця матимуть унікальну можливість детального розбору особистого резюме під час вебінару. Надсилайте ваші CV на пошту [email protected] 👉Додатково про досвід доповідачки: Випускниця Монреальського університету, сертифікована HR спеціалістка, консультант з трудового права та кар'єри. За 9 років життя у Канаді здобула багатий досвід у рекрутингу, працювала у великих канадських компаніях, таких як Canadian Red Cross, Canadian National Railway, Manulife. З 2022 року допомагає новоприбулим українцям адаптуватися на ринку праці Канади. 📅 Дата: Вівторок, 13 серпня 🕕 Час: з 18:00 до 19:00 🗣️ Мова: українська ✍️ Реєстрація за посиланням www.eventbrite.ca/e/les-secrets-dun-cv-reussi-tickets-966333699107?aff=oddtdtcreator Чекаємо вас на вебінарі!
-
Всiм привiт! Порадьте будь ласка хорошого меграцiйного консультанта