Український Монреаль
-
Це що за а ля однокласники?😂
-
Доброго ранку Можливо хтось підкаже де можно перевірити зір? Куди записатися і скільки це коштує . Дякую
-
Я робила через сімейного. І то він спочатку відправив мене на обстеження, і лише потім дав направлення для гінеколога.
-
Ви до introdrummondville звертались? Бо вони допомогають взяти рандеву до спеціалістів
-
так, я так теж записалася на прийом, ще 11 червня, мене призначили зустріч, лікар запитав симптоми і записав до лікаря, але рандеву призначили аж на 9 серпня.
-
На початку кожної години з 9 до 19. Можна просто прийти і поїхати в Лонгьой. Можна квиток забронювати якщо очікуєте що буде багато людей. Від причалу Лонгьой до парку десь 35-40 хвилин в залежності від того, який вхід виберете.
-
А як часто ті пароми ходять? І чи можна просто прийти в олд порт і поїхати в парк?
-
Їздила в Тадусак в минулому році в кінці липня
-
Друзі,хто був у Тадусак чи Сагонёй?
-
Ми до речі вже разів з 3 користувались. Було зручно
-
Телемедецина це частина бенефітів від роботодавця і те не у всіх
-
Я написала в повідомленні. В мене від работодавця, в чоловіка також. Ви можете подивитися додаток та дізнатися чи ви маєте право на цей сервіс
-
Якщо що, я не топлю за канадську медицину. Це вже стадія сприйняття 😅
-
Тільки від роботодавця?
-
Треба розповісти та прикрасити побільше ніж є насправді, тоді вони швидко все знаходять. А якщо щось невеличке, можна також проконсультуватися з фармацевтом, вони без зайвих питань теж виписують все , що треба ( купляли і омез, і антибіотик etc)
-
Полуниця, томати, кукурудза, тощо.
-
подруга хотіла записатись до гінеколога, то їй сказали, що рандеву просто НЕМАЄ🤣 ні через місяць, ні через рік😂
-
Та ні, не так все страшно. По 811 впродовж наступних трьох днів завжди записують. Я бачу проблеми лише з емердженсі
-
дуже дякую!!! спробую!! бо тут попасти до лікаря це якась каторга🥲🥲🥲 легше померти
-
Тут maps.app.goo.gl/ycHmPghLaotU9NfU8 Так, там можна проїхати з OPUS. До речі, тим, хто збирається до цього парку буде цікаво, що там написано на кожному вході:
29 Jan 2023, 07:13
208645/237042
3 minutes ago