Український Монреаль
-
Тоді і про CAE не забуваємо. Симулятори літаків.
-
Доброго дня. скажіть, є десь в Монреалі український гінеколог? Живу в Драммондвіллі, мені треба якось попасти до гінеколога по страховці або просто по медичній карті. А я зовсім не знаю куди звертатися. Якщо ви знаєте якусь інформацію, можете будь ласка мені розповісти🙏🏻 Бо багато де не приймають без сімейного лікаря
-
Сто відсотків
-
Дякую
-
Щоб знати що не візьмуть- треба отримать певну кількість відмов. Якщо відмов ще не було- є вірогідність що візьмуть. Особливо коли терміново потрібно. Але на pr так, без французької ніяк крім деяких виключень
-
Дякую
-
Це і було причиною, чому я вирішила сюди- чітко і зрозуміло. Правильне рішення чи ні- це вже на моїй відповідальності.
-
Просто причина, що в Європі дуже часто дійсно ставлення як до біженців і відповідно і допомога. Але з приводу Канади це було чітко зрозуміло з самого початку - ворк перміт. А допомоги різних організацій і виплати були бонусом, їх можна було взагалі не очікувати, але ж вони були, і на цьому дякуємо. Тут було все чітко- віза і дозвіл на роботу . Але дехто, напевне, побувавши перед цим в Європі, нечітко це зрозуміли
-
Вам ,пощастилоʼ з волонтерами:) У мене після приїзду навпаки все легко складалося. Легше ніж зараз
-
Те що тут ніхто нікого не чекає і не надає допомогу- це правда. Ми тут нічим не відрізняємось за інших імігрантів. І реальність дійсно часто досить сувора. Але ви з чоловіком разом, вдвох легше. У кожної провінції свої плюси і мінуси. В провінції Квебек- це французька. І це дійсно велика нагрузка і на час, і на голову, і взагалі, якщо починати з нуля. І так- без оцінки українських дипломів або місцевої освіти у багатьох галузях людина тут ніхто і навіть на роботи як прибирання чи в магазин на касу треба ще пошукать роботу, щоб взяли без досвіду. Деякі можуть розглядатись як суміжні сфери, але без досвіду треба зазвичай потрудитись добре шукаючи роботу щоб її знайти. З приводу вихователем в садочку- будьте готові що тут вихователь не так як в Україні тільки вихователь, а ще і медсестра, і прибиральниця. І все це потрібно робити в той же час що і дивитися за іншими дітьми в групі, бо часто вихователь на групу дітей один, без асистента чи няні, як в Україні. З приводу оплати за житло за рік відразу- це, напевне, тільки про Торонто.