Український Монреаль
-
Мова і сертифікати - те, що необхідно для кваліфікованої роботи. Тут навіть на ремонтах окремі дозволи на різні види роботи. У Монреалі навіть щоб працювати помічником учителя в школі, я маю підтвердити свій диплом через міністерство. Без цього шкільні центри навіть не розглядають документи. Визначтеся, чого Ви хочете в результаті. Якщо працювати лише за Вашим фахом, то треба підтвердити власні дипломи, а краще отримати ще й місцеві. Якщо ні, тут є багато можливостей, щоб набути нових спеціальностей і за ними вже шукати роботу. Але мова - це важливо. Багато хто в Монреалі вдень вчить французьку, потім увечері чи вночі працює на розкладці товару. Хоча всі вони у своїй галузі висококласні фахівці. Але перші роки міграції - це важко. І так: нас тут ніхто особливо не чекав і нічого не обіцяв. Я вважаю, що Канада і так робить нам багато добра і поблажок.
-
Тут навчання. Так, трохи витратити час, але він повернеться в свою справу вже з канадським сертифікатом. $25 на годину - це мінімум. Я знав людину що через агентство працювала за $50 на годину: ecole-metiers-aerospatiale.cssdm.gouv.qc.ca/programme/aircraft-structural-assembly/
-
тут не працюють загальноканадські програми взагалі у Кєбєку все своє і все з франсе 7 для основного заявника
-
Можливо та де її шукати
-
Після того як відкрили pr програму у сфері виховання, і для асистента викладача хотять 2х річний диплом канадський та 2 додаткових сертифікатів по першій медичній допомозі а також по day care
-
Може чоловіку буде цікава професія в літакобудуванні?
-
Пакувати додому речі по ходу тільки і в Україні дому скоро може не бути нажаль
-
тоді з березня) там наче має лист прийти ну і топати в сервіс кєбєк а ще краще - франсе і-або робота😂
-
Ну хіба що в американську компанію. Вони тут є. В томуж мірабель і тд. Але тоді наступний трабл - тут в природі не існує пру без франсе окрім айті пілотної програми на 200 місць в рік.
-
При тому що чол знає ввесь літак на англ від а до я без французької його не візьмуть на роботу
-
Я маю на увазі скільки місяців?)
-
Можливо хтось тут саме в цій сфері працює - підкаже. Але теж франсе дуже бажано мати.
-
В тому то і проблема з Монреалем
-
Французька в нас на нулю
-
Подавала документи всі хотять сертифікати без них нікуда, через індід без сертифікату навіть при умовах що я на них записалася вони в процесі, відхиляють
-
Ситуацію в Монтрелі хотілось би почути