Український Монреаль
-
Анічка чи Єва?)
-
45.507742908580376, -73.5430923325743
-
Я б сходив на концерт цього музиканта але прошляпив був місяці два або три назад в Канаді
-
Ні, це виключено. Він живе в передмісті і зупинитись переночувати точно не потрібно було.
-
Потрібна помічниця для прибирання (Greenfield Park) . Сімʼя з 2 дітьми, англійська чи французька було б добре, Але не обов’язково. Чоловік розмовляє трохи на українській/російській.
-
Rene-Lévesque Park
-
Дітьми я не займаюсь, з приводу прибирання напишу вам в особисті
-
За людей не можу гарантувати, місце іноді людне
-
Мені тут дуже подобається. Можна з вугіллям. На заході сонця топ.
-
Скільки Ви берете за годину? Прибирати, догляд за дітьми
-
Всім привіт, хто може порадити класне місце для барбекю? В будь якому місці, куди можна доїхати машиною, бажано в рамках години від Монреалю, і де можна використовувати гриль на вугіллі. Можна і в самому місці, але щоб не багато людей було навколо 😅
-
В Європі зараз все так погано?😔
-
Бо це траспассінг
-
Так для цього є TAL
-
Ти кудись чи в невідомість?)
-
Може то власник і був😄 Такі дивні бувають В мене якось жіночка яка мені квартиру здавала прийшла переночувати бо не було де в місті зупинитись Йду додому,вдома наче нікого не має бути бо сама живу ,а у вікнах світиться. Відкриває каже: - Анічка, я тут переночую
-
Привіт! Де можна було б сьогодні ввечері відпочити (Монтреаль)? Чи хто може показати місто? Я з Німеччини у відпустці і зовсім не орієнтуюсь 😳 Дякую/ Спасибо Руслан