Український Монреаль
-
Привіт! Де можна було б сьогодні ввечері відпочити (Монтреаль)? Чи хто може показати місто? Я з Німеччини у відпустці і зовсім не орієнтуюсь 😳 Дякую/ Спасибо Руслан
-
Та в курсі Козеріг, в курсі)
-
Щось гороскоп трохи не точний: я - Рак і вже багато років живу за рахунок Козеріга. Ніяких Близнюків в моїй фінансовій орбіті не спостерігається...
-
Особиста парфумерна рекомендація-Зайчик від канадського бренду Зоологіст. Смачне морквяне бісквітне тістечко, поєднане з зеленню та делікатними нотами кориці. Можливо, будете шукати щось для себе або для дружини чи дівчини-зверніть увагу) зазвичай рідко залишаю відгуки на аромати, але цей попав у сердечко, хочеться його рекомендувати усім) До того ж, бренд канадський. www.zoologistperfumes.com/collections/all/products/zoologist-rabbit-deluxe-bottle
-
Такий дивний, сам написав, сам образився і сам видалив🤷🏻♀️
-
Короче щасти🤦🏻♂️
-
Вітаю! Мене звати Дарʼя, мені 28 років. На курсах французької зараз канікули, тому я шукаю підробіток на цей час (до 21.08). За освітою я кухар, маю більше 5 років досвіду як майстер манікюру, маю PR, маю водійські посвідчення та власне авто, дуже люблю тварин, вмію прибирати. Живу в Lasalle. Англійська приблизно А2, французька теж А2. Якщо є якісь пропозиції чи поради з приводу роботи - пишіть будь ласка в приватні. Гарного дня!
-
Добрий день, підкажіть будь-ласка ліцензійного вчителя французької мови, щоб підтягнути французьку до В2 для навчання тут. Дякую
-
А ось і англійська
-
Я так розумію що лише на тижневих і місячних абонементах можна користуватись катерами, але в підходящу зону